En Son Ne Aldık?

almanyaya kargo yapıyorlar. fiyatları brouwlanddan iyi gibi. kit birası yaparken bolca kit almışlığım var.
braupartnerin kitlerini getirip satabilirmiyiz diye de temasımız olmuştu. o zamanlar uygundu fiyatları şimdi çok yüksek.

5 Beğeni

Bira market son zamanlarda iki adet ithal kit getirdi. Birisi yakın zamanda gelmişti almadım. Yeni bir tane daha getirmiş bu sefer deneyim dedim ve aldım. Brewmasters premium german pils.

1 Beğeni

Kölsch mayası ile çok yakın zamanda fermantasyon yaptım. Oldukça başarılı buldum. 16 derece de ferantasyonu başlatıp, son 3 gün 20 derece’ye çıkardım. baya başarılı oldu

3 Beğeni

https://www.nestayonline.com/urun/2-lt-karbondioksit-tupu/

Buradan alışveriş yapan, ilgili üründen satın alan var mı? Niyeti eyleme çevirmeden önce bir yorum alayım dedim.

1 Beğeni

Ben bu siteden 10 litrelik co2 tüpü aldım. Sıkıntısız kullanıyorum

3 Beğeni

Ben de bu tüpten aldım. Sağlam şekilde elime ulaştı fakat kargolama süreci biraz uzun sürdü ve bilgi almak baya güç oldu. İlginç şekilde sadece öğleden önce aradığımda ulaşabilmiştim. Bilgi vereceğiz diyip dönmediler falan ama sonunda tüp geldi.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Ben de bir CO2 tüpü sahibi olayım artık. Gün olur tepesine bir de regülatör takmak nasip olur inşallah.

2 Beğeni

Ben de aynı ürünü bu siteden satın alarak kullanmaktayim,ertesi günü kargolamislar 2 günde elimde olmuştu, deepfreeze e de sığıyor dışardan gaz hortumu deligi açmama gerek kalmadan kullanıyorum.

2 Beğeni

Tüp için başka alternatif bilen varsa buraya bekleriz…

Bende dolabı delmemek için 2 tane 2 lt aldım. 1 senedir sorunsuz kullanıyorum.

2 Beğeni

Nestay online en uygunu gibi. Ankara da bugün doluma gittiğim yerde eski tüplere korkunç fiyatlar (5 lt 1300 TL) duydum.

3 Beğeni

Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını bunlara yatırıyoruz.

4 Beğeni

Gezerken denkgelince paylaşayım dedim.

2 Beğeni

nitro bira fıçılama, gazlama ve servisi için özel olarak yapılması gerekenler nelerdir?(gaz, musluk ve regülatörün farklı olması dışında) yoksa CO2’den bir farkı yok mu? forumda arattım ama sonuç bulamadım, siz bu işe başladıysanız biliyorsunuzdur diye düşünerek sormak isterim.
teşekkürler.

Nitro için karışım gaz kullanılıyor. %70 azot, %30 CO2 gibi. (farklı oranlarda kullananlar da var) Hazırda bulunmuyor, önceden sipariş vermek gerekiyor ve dolum için götürdüğünüzde biraz beklemeniz gerekebiliyor.
1 ay kadar önce dolumu 200 tl idi, bugün CO2 doldurttum 50 tl ye. Sanırım zam gelmiş çünkü 5 kat fark vardı.

3 Beğeni

hevesim var bu konuya, araştırmaya devam ediyorum.
teşekkürler.

2 Beğeni

En son buradan almıştım irish moss’u, Carrageenan ile kombine etmek için düşünülebilir. Fiyatlar fena değil.

1 Beğeni

Artık whirfloc erişilebilir haldeyken irish moss verimsiz geliyor bana açıkçası.

Tableti kaç gr ve TL’ ye geliyor hatırlıyor musun?

Gramını bilmiyorum ama tamtahıl adetine göre 4 - 5 TL seviyesinde satıyordu. Yurtdışında 10 tanesi 3 dolara falan oluyor genelde.

1 Beğeni