Hala var mı muntons maltlar piyasada, uzun zamandır bira yapamıyorum…
Butikbirada var. 20 karakter.
Çok uzun zamandır almadım ama daha önce malt almıştım.
Herhangi sorun yaşamadınız sanırım.
2019 da başlangıç setini oradan almıştım, bir sorun yaşamamıştım
Butik bira’nın ipa kiti ve pure amber malt özütü ve de üstüne 300 gram şekerle kurulum yaptım, Og 1035 gibi komik bir rakam çıktı. Yine kveik mayaları da şimdilik olması gerektiği gibi agresif durmuyor. Açıkçası markanın kötü repütasyonu olduğunu biliyordum fakat beklediğimden de facia bir başlangıç yaptım.
taze mayşelerini alıyorum, sorun yok. sonuçlar güzel.
Abi ikea plastik saklama kaplarında saklasak kırılmamış maltları olur değil mi? Poşetlerde dolabın içinde durması gözüme hoş gözükmüyor.
Bende düşünüyorum. şimdilik fermenter kovasına koydum. Ikeada epey büyük birtane gördüm fiyatıda makuldü
Serin ve güneş görmeyen bir yerde dursun yeter. En kötü kapağa da bir streç film çekilir bitti gitti.
Gayet hava alabilen çuvallarla sevkiyatı yapılan ürünler bunlar ki amerika’da çoğu kişi kapaklı plastik kaplarda saklıyor.
Biraburada da kargoücreti ödememek için yapılması gereken alt limiti bilen var mı arkadaşlar, sitesinde göremedim bir türlü? @hozkan
En son limiti dip tube filtreleri ile doldurdum. 10 tane aldım eskileri bayağı yıpranmıştı.
Biraburada’ nın Whatsapp’ ından cevap alıyor musunuz genelde? Pazar sipariş verdim araya tatil vs girdi sipariş çıkmadı. Ama hala çıkmadı bugün yazdım cevap alamadım. Daha önce de farklı bir konuda yazmıştım aylar evvel yine cevap alamamıştım.
Merhaba, evet. 3 - 4 kere yazdim çok geçmeden cevap aldım yakin zamanlarda.
Bende dün bir sipariş verdim benimde kargolamadılar. Cumhuriyet bayramımız dolayısıyla tatil yapıp kutluyor olabilirler. Ben genelde mail attığımda kısa sürede cevap aldım hep.
Ben geçen haftacuma sipariş verdim hala ses seda yok
Normalde çok hızlılar aslında. Hiç bir siparişimde sıkıntı yaşamadım biraburadada.
ben de dün sipariş verdim, akşam kargoya teslim edilmiş.