Model 2 ve açacak için kayıt yapmaya çalıştım ama kaydolup olmadığını bilemiyorum 
Oldu hocam, sorun yok.
Teşekkür ederiz.
35 olmuş.
5 daha ekle.
40 yapar.
Ve craftbeertr forumun 40ıncı yılı kutlu avsnfkfli
Ahaha bu iyiydi:joy: bir dahaki sefere de bununla ilgili bir bardak tasarımı yapalım
Ehm… Şeyyy…
Az önce sipariş vereceğimiz yerle konuştum… Bizim, daha doğrusu benim, Model 1 ve Model 2 olarak algıladığım iki ürün aynıymış. Dün de sanırım @menegin’e soran arkadaşlarımız olmuştu ama ben o iki görseli aynı bardak olarak algılamamıştım.
“Neyse, hiç sorun değil, yaşlılıktan derim, bir şey diyemezler nasılsa,” diye düşündüm kendi kendime hemen. Savunma mekanizması işte. Bi @ers sorun ama ondan fırça yemeye de alışkınım zaten…
Özetle, @menegin’in beni dün geceden uyarmış olması sayesinde hazırlıklıydık ve Model 1 / Model 1 - Hatay olarak fotoğrafını paylaştığım bardağı şu aşağıdaki bardak ile değiştirdik.
Siparişimizi yarın öğlen gibi vereceğimiz için sorun olmayacak. İsteyen üyelerimiz siparişlerini değiştirebilirler. Herhangi bir değişiklik yapmazsanız, Model 1 siparişleri yukarıdaki şekilde teslim edilecek.
Değişiklik yapacak olursanız, kendi isminizin hizasında değişiklik yapmaya özen gösterirseniz sevinirim.
Kusuruma bakmayın lütfen, yaşlılık işte… ![]()
@Apo_Cinar @Baltazar @Alpayc @EmrU @Arizeus @Fazlilhan91 @Djindemir @Ozerrock @ZBD @Sehirkackini @Olcun @Okurtman @Mephior @Lacivert @FAtE @menegin @Msk @ers @Gulendam @anon79215167
Hocam bunun model 2den fsrkı sadece dip kısmı galiba değil mi?
Bimde hafif ortada kırılımı var.
Bu arada ilk prototiplerimizi de yaptırdık…
Model 1 - Hatay Örnek

Model 2 - Örnek
Model 1 olarak bir üst mesajda paylaştığım yeni tasarımda baskı alanı biraz daha büyük oluyor. Model 2 ise kavisli yapısından dolayı biraz daha küçük bir logo barındırabilecek.
Ayrıca 2’de logo yukarıya yakınken, 1’de biraz daha aşağıda yer alabiliyor.
Hocam gördüğüm kadarıyla 2 biraz daha buğday bardağı gibi ve üst tarafta kıvrılıyor, diğeri ise altta.
Benim için bir problem yok. Sonuna kadar Hatay-1 
Bize heryer Hatay 

Galiba ben model1e geçeceğim. Bu yeni resimdeki bardak daha şık 
Hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! 
Ayyyy!
Aman kaçayım hemen, geldi…
Estağfurullah, herkes bu bira bardakları aynı biz anlayamadık tarzı yazınca daha önce yolladığın fotoğrafı buldum. Yani sonrasında söylemeyip @ers in işkence ettiğini mi izleseydim? Diye düşünmedim değil. 
Merak etme, ben yine ederim.
Siparişi değiştirirsem “Benim beklediğim bu değildi, gece rahat uyu!”, değiştirmezsem “Sayende bir çift kadeh yerine iki adet tek kadehim oldu, gece rahat uyu!” der, hayattan soğuturum ben onu 
Model 1 daha güzel olmuş , bende 1’e geçeyim:))
Hayattan soğumaktan bahsetmişken şunu eklemeden geçemeyeceğim ki senin için çok güzel bir şarkı listesi hazırladım, yolda dinleriz diye… Hani şöyle Sugarbabes’ten Tarkan’a uzanan bir yelpazeye dğılan türden bir şey…
Evet, evet… Olmaz diye düşünmüştüm ama burdan bile hissedebiliyorum heyecanlandığını.
Az kaldı, sık dişini.

Siparişimizi yarın vereceğim için son durumu özetlemek istedim.
Lütfen kontol edelim.
Model 1
@Alpayc @EmrU @Fazlilhan91 (2 adet) @Sehirkackini @Olcun @Okurtman @Msk @furkvnozdemir @Crusher @erhana
Toplam 11 adet
Model 1 - Hatay
@anon79215167 @Apo_Cinar @Baltazar @Alpayc @Arizeus @Ozerrock @ZBD @Sehirkackini @menegin
Toplam 9 adet
Model 2
@Alpayc @Djindemir (2 adet) @Olcun @Okurtman @Mephior @ers @Gulendam @Crusher
Toplam 9 adet
Model 2 - Hatay
@anon79215167 @Apo_Cinar @Baltazar @Alpayc @Ozerrock @Lacivert @menegin @Msk @ers @Gulendam
Toplam 10 adet
Açacak

@anon79215167 (2) @Apo_Cinar (2) @Baltazar (2) @Alpayc @Arizeus @Djindemir @Ozerrock @ZBD @Olcun @Okurtman @Mephior @Lacivert @FAtE (2) @menegin (4) @Msk (1) @ers (1) @Gulendam (2) @furkvnozdemir @Crusher @erhana
Toplam 28 adet
Hataya 1-2, dönmek yok hocam bu yoldan.