Baskılı Bardak ve Açacak İmecesi

Ben bir sonraki “koşulları zorlayalım” buluşması için Gara Guzu fabrikasını planlayayım madem…

3 Beğeni

Arkadaşlar bardaklarımız ve açacaklarımız geldi.

Dağıtımın bir kısmını Hatay’da gerçekleştireceğimiz için kutuları hiç açmadım ve sizlere önümüzdeki hafta içerisinde göndereceğiz.

Özetle,

@EmrU
@Arizeus
@Fazlilhan91
@ZBD
@Olcun
@Okurtman
@Mephior
@furkvnozdemir
@erhana

bana acilen alıcı isim soyismi, adres ve telefonu numarası göndermeniz gerekiyor (Hatay’a geleceklerden size ulaştırabilecek varsa onu da haber verin lütfen).

Teşekkürler.
Boğaç

3 Beğeni

Selam @anon79215167,

Adresi gönderdim.
İstanbul’dan gidenlerden bana yakın olan var mı bilmiyorum.
Ben Sancaktepe’deyim.

1 Beğeni

İstanbul koca bir kazan hocam…
Keşke haftaya bir buluşma düzenleseydiniz, hepsi alles inclusiv şekilde çıkardı aradan.
Neyse, kargolar bu iş için var zaten.

2 Beğeni

Valla da billa da kaçmadık…

Bardak ve açacaklarımız yapıldı ve sizlere gönderilmeye hazır durumdalar. Ufak bir aksilik oldu ve bardaklarla açacaklar farklı şehirlerde kaldı. Bir araya gelme yolunda hızla ilerliyorlar ve kısa bir süre içerisinde ürünleri kargoya verip bu imeceyi sonlandıracağız.

Gecikme için kusurumuza bakmayın lütfen.

9 Beğeni

Bugün bardağım elime ulaştı. Emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler.

Hediye paketi bile unutulmamış :slight_smile:

Heyecandan biraz köpürtmüş olabilirim :smiley:

14 Beğeni

Güle güle kullanın.
Foruma verdiğiniz destek için de ayrıca teşekkürler.

6 Beğeni

Of of of dün elime ulaştı bardaklar. Bardaklar, çok güzel olmuş CraftBeerTr baskısı ayrıca bir hoşluk oldu.

Ama söylemem gerek paketleme de çok özenli.

Düşünenin, uğraşanın ellerine sağlık.

9 Beğeni

Bakınız iki üstteki cevap.

:slight_smile:

Güle güle kullanın.

6 Beğeni

Bugün işyerinde paketi açtım, böyle kurdelalı falan olunca “vay hediye mi geldi?” dediler. “Tabi dedim sevenlerimiz var…”

Teşekkürler arkadaşlar👍🏻

9 Beğeni

dün benim bardağım da geldi, organizasyonda emek veren herkese çok çok teşekkürler, logo da bardağa bi ayrı yakışmış :relaxed:

5 Beğeni

Güle güle kullanın.
Desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

1 Beğeni

Özene bezene hazırlanmış ve çok şıklar emeklerinize sağlık.

12 Beğeni

Bugün @erhana da kargosunu alınca liste tamamlanmış olacak. Bir tek @Cihan ın kargosunu en sona bıraktım, ona bardak ayarlayacağız.
@Mephior @Ozerrock siz açacakları teslim almış mıydınız?
Başka teslimatında eksik olan yok bildiğim kadarıyla.

4 Beğeni

Evet @Ozerrock sağolsun getirdi benim bardağımı ve açacağımı. Paketleme de bardağın kendisi de çok şık olmuş. Emeklerinize sağlık🍻

3 Beğeni

Yoo bekliyorum daha, ne bardak ne açacak gelmedi bana🤭

2 Beğeni

Neyse ki MNG Kargo bazı pürüzleri kendiliğinden düzeltti de sevkiyat süreci kimseye eziyet vermeden mutlu mesut sonlandı.

Emek verenlere teşekkürler.

12 Beğeni