Ben tadım yorumundan önce bu fotoyu görmüştüm, güzel biraydı…
bobo nun çektiği bu foto ları gördükçe canım hep fotograf çekmek istiyor (ya da daha da kötüsü bira içmek geliyor )
Cream of Three Crops
Gazlanır gazlanmaz bir deneyim dedim. Sonuç olarak Bud yapmaya çalışırken Corona ortaya çıktı
34/70 ile basınçlı altında fermant edilmiş Pilsener Urquell klonum. Kalıcı köpüğü ve berraklığı görsel olarak gerçekten keyif verdi. 1.012 civarı bitmesini beklerken 1.016’ da bitmişti o nedenle biraz tatlı ama yine de Tuborgcu arkadaşlar tarafından ciddi beğenildi
Berraklık için cold crash haricinde hiç bir berraklastirici ekleme yapmadım.
Yoo 2020203020292020
Bira göremedik ama???
Başlığa pek uygun olmamış gibi.
Kaldırdım. Kurallar var. Haklısınız
Sözün bittiği yer, ne beğenebiliyorum, ne yazabiliyorum. Bir daha böyle acılar yaşamamayı diliyorum.
Diyecek birşeyimiz yok zaten abi. Ne dost kaldı ne akraba ne de tanıdık kimse. Şehrin neresine gitsek bir anı.
Çok geçmiş olsun. Söylenecek söz yok. Elbet tekrar bira yapabileceğimiz günler olacak
Gerçekten diyecek söz yok. Yaşananlar çok üzücü. Çok geçmiş olsun.
İnşallah. 5 şubat tatil günümde ne heveslerle 2 parti kaynattım.
Çok teşekkür ederim. Hepimize geçmiş olsun. Tanıdık tanımadık bir sürü insanın canı yandı. Umarım kalanların daha iyi günleri olur bir nebze olsun acıları diner.
Benim evde şişelenmeyi bekleyen 2 kova var. Belgian single ve quadripel. Fakat temiz su yok şişe temizliği yapabileceğim.
Musluk suyu kullanılamaz. Kaynatma yapılsa bile ölmeyecek bakteriler spor üretir daha kötü olur. İçme suyuyla da temizlik yapamayız. Su sıkıntısı varken bira şişelerini içme suyuyla temizlemek doğru olmaz.