Bira Fotoğraflarımız

20 karakter yazılması gönderinin yayınlanması için en az 20 karakterden oluşması gerekliliğiyle ilgili. Sadece bununla ilgiliyse tepkiniz gerek yok bence alınmaya

Peki ama bunu yeni olan birine böyle yaparsanız, böyle yazarsanız sizce olgunca mı olur? Yani bu durum beni şuan düşürdüğü saçma durumun açıklaması olamaz. 20 karakter yazıp yanlış anlaşılmaya sebep olmaktansa. “Sağlıklı günler” iyi dilek yazmalıyız. Kaldı ki bu olayda kendimi mahçup hissetmekteyim ve topluluğu rahatsız ettiysem kendi adıma herkesten özür dilerim.

1 Beğeni

Kötü bir niyetim yoktu. Saldırganca bir tavrımda yoktu. Sadece bana mı dedin dedin bende sana dedim deyip 20 karakter yazdım. Og demişim yanlış olmuş. Şişelemeden önce fg aldın mı diyecektim ve şişeyi açtıktan sonra fg al birde diyecektim. Aralarında fark varmı diye.

Ortada saldırganlık falan yok arkadaşlar.

5 Beğeni

Yok saldırganlık olmadığının herkes farkında bir tek ben farkında değildim. Sebebi buradaki 20 karakter kuralının yarattığı bir sorundan dolayı oldu. Bende sanıyorum ki, ki sizdenden ayrıca özür dilerim… Şahsıma lakap takılması. Bende bu konularda biraz fazla hassas biriyim, bu yüzden dün gece bile uyurken normale göre 1 saat geç uyudum, düşünüyorum acaba bir yalnış mı yaptım? Adımdan ötürü lakap takıldı sandım, oysaki 20 karakter yazılması gerektiği kuralı yüzünden siz böyle ek yapmışsınız. Lakin 20 karakter yazmak yerine birbirimize iyi dileklerde bulunmalıyız. Bende yeni bir bu toplumun üyesi olmaya çalışırken veya bir başkası… böyle anlaşmazlıklara sebep vermeyiz. Teşekkür ederim.

7 Beğeni

Ortamı yumuşatmaya geldim :joy::beers:

8 Beğeni

Dost meclisi burası, kimse kimseyi bile isteye kırmaz,:wink: bu konuda müsterih olun…

8 Beğeni

Forumda hepimizin bazı konularda anlaşmazlıklar ve tartışmaları olmuştur alınganlık ya da kırılganlık olarak algılanmaması gerek. Hepimizin öğrenecek çok şeyi var.

2 Beğeni

Ya aslında böyle bir kural yok. Bu durum ilk farkedildiği zaman dikkat çekmek amaçlı kısa cevapları 20 karaktere tamamlamak için böyle yazdı forumda arkadaşlar, sonra böyle bir trend haline geldi diyelim

5 Beğeni

:beers:

10 Beğeni

:sunglasses:

7 Beğeni

7 Beğeni

10 Beğeni

10 Beğeni

1.055 > 1.012
%5.6
%60 Pils, %24 Pale, %16 Munich 1
IBU: 37 (Sorachi ve Cascade)
Maya US-05

Goca kazan olsa da 100lt falan yapsam, aksa musluktan sürekli. Yukarıdaki gibi çok basit bir reçete. Acılık için eldeki bayat Sorachileri kullandım. Son 10dk Cascade eklemesi yaptım. Dry hop niyetim vardı da üşendim, yapmadım.

Tüketirken zaman geçti, fıçıda sanki filitre etmiş gibi berraklaştı, sonuç fotodaki gibi.

18 Beğeni

Süper görünüyor, ellerine sağlık🍻

4 Beğeni

Malt yerine karanfil kullanılarak yapılan bir bira içmek isteyene ve karanfil sevene tavsiye edilir. :slight_smile:

2 Beğeni

Bence hiç karanfil yok. Ya da ben alamıyorum. En beğendiğim yakima ipa.

3 Beğeni

Ben o kadar çok karanfil aldım ki kendimde inanamadım, arkadaşıma içirdim oda karanfil alamadı ve bana pesto tadı var dedi (makarna sosu fesleyenli) ben ikinci yudumu içtiğimde bu bira malt yerine karanfilden mi yapılmış dedim kendimce. Çok beğendim tat olarak ama mideme biraz ağır geldi. Çok az ama gerçekten çok az vanilya aldım onu seçebildim çünkü vanilyayı oldum olası çok sevmişimdir.

:beers:

11 Beğeni

Fin Light Pilsner

7 Beğeni