En Son Ne Aldık?

Tamamen tüketimi destekleyen bir konu ama olmazsa olmazdı;
Bizelere de fikir vermesi açısından aldığımız ürünleri bu başlıkta paylalabiliriz…

10 Beğeni

TRY 19.34 26%OFF | MUCIAKIE 1 adet 2/3/4 kol otomatik döner dönen yağmurlama bahçe çim sulama sulama memesi sprey döner pirinç püskürtücü
https://a.aliexpress.com/_vOoVFT

2 Beğeni

En sevdiğim başlık :heart_eyes:

1 Beğeni

22 Beğeni

vay canınas…
toparlamışız biraz
:grimacing: :grimacing: :grimacing:

1 Beğeni

Dükkan açılır bununla :grinning:

3 Beğeni

Sol yukardan sırayla;
London ale 3
Oktoberfest lager
Bavarian wheat
Dusseldorf Alt yeast
Verdant ipa (ale) yeast

Tüm mayaları ilk defa deneyeceğim için ufak bir heycan var tabi :slight_smile:

12 Beğeni

https://m.tr.aliexpress.com/item/32861707885.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32861707885&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=9398amp-VjS43pFVD1DenoK8hPrbJQ1628015238789&browser_id=&is_c=

6 Beğeni

Çok ilginç bir maya gibi duruyor. Bira reçetesi ve yorumları bekliyoruz.

3 Beğeni

Açıkçası bende ilk defa deneyeceğim. @hihopsfarm’ın tarifini kaynatacam. Bira reçetesi tavsiyesi üzerine getirttim mayayı aslında :slight_smile:

1 Beğeni

Altbier yapacaksanız Dornbush’un 190 sayfalık Altbier üzerine yazdığı kitap var ona da bakabilirsiniz.

2 Beğeni

Bilgi için teşekkürler. Bulduğum linki de paylaşmak isterim. Kaynağa ulaşmak isteyenler için kolaylık olsun;

4 Beğeni

Herkese merhaba dilerim öncelikle… Güzel günler bizlerle olsun diyorum…

Havalar çok sıcak malum. Birazda yoğunluğum vardı eldeki stokları bitirene kadar her hangi bir şey almadım. Eldeki stoklarım bitince yeni firmalardan Ege malt dan pils kitini aldım. Umudum var bakalım.

4 Beğeni

9 Beğeni

Selamlar, bu ürünleri yurtdışı siparişi ile alıyorsunuz sanırım. Hangi satıcılardan hangi kanallardan aldığınızı paylaşabailir misiniz? Ekipman dışında yurtdışı siparişi hiç vermedim en uygun şekilde nasıl alışveriş yapılabilir bunların yollarına bakıyorum.

3 Beğeni

Ben Keezer yapım sürecinde yoğun bir şekilde Kegland in kendi dükkanından aldım.

Dükkana aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kegland Dükkan.

2 Beğeni

@Olcun dediği gibi Kegland dükkanından çoğu ürünü temin edebilirsiniz, aynı zamanda aliexpress’de aynı ürünleri satan farklı satıcılarda var, ben açıkçası kargo ücretleri vs de karşılaştırarak seçimimi yaptım. Aşağıdaki dükkanlardan aliexpress üzerindeki alışverişlerimde hiçbir sorun yaşamadım;

• kegland Official Store (cornelius keg yedek parçaları)
  • Advanced Tools Store (dijital termostat için)
  • SHFC Precision Machinery Factory Store (cornelius keg yedek parçaları)
  • brewmaster Official Store (keezer aksamı için gerekli tüm bağlantı, manifolt, manometre vs.) (en uygun nakliye ücreti bu sitede denk geldi genelde)
  • FwBrewLife Factory Store (Keezer için musluk)
  • Global Green Life Store (şerbetçiotu kapsülü)
7 Beğeni

Cevap için teşekkürler, ben de ekipman alışverişi belirttiğiniz çoğu satıcı üzerinden yapıp sorun yaşamadım. Maya, şerbetçi otu malt gibi ürünler için sormuştum aslında.

Amazon’dan musluk siparişi veren oldu mu?

Nerenin Amazon’u söz konusu olan?

https://www.aliexpress.com/item/4001192640835.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.64754c4dPe6cir

Ben yakın zamanda Aliexpress’den bir musluk aldım. Roket hızıyla Türkiye sınırlarından içeri girmeyi başardı ama önce gümrükte, şimdi de ptt şubesinde bekleme rekoru kırıyor. Adrese getirmeye niyetleri yok. Yarın gidip almaya çalışacağım. İnşallah biz onu gümrüğe iade ettik cevabıyla karşılaşmam.

Elime geçer geçmez @BoBo’nun da sahip olduğu çıkarımını yaptığım 30x30’luk Hascevher kazanımı delip musluklandırmayı planlıyorum.

1 Beğeni