Plakaları sökülüp takılabilir modeli vardı aynı markanın ve üstelik çelik versiyonu. Tam olarak işini o malzeme görür, bu çok meşakkatli görünüyor.
Merhaba,
Maalesef benim bir kere kullanma şansım oldu. Ama hiç de tıkanacak gibi bir izlenim yaratmadı bende. Bir kulüpten bir arkadaş daha aldı ve tepe tepe kullanıyor. Hiç tıkandı dediğini duymadım. Arz ederim
Broşüründe yazdığına göre plakalar 316 paslanmaz. Lehimleme bakır ile yapılmış.
Topluluğumuza hoşgeldin
Evet plakalar 304 yada 316 oluyor. Lehimde bakır yada nikel kullaniliyor. Tıkanma ihtimali sıkıntı olmaz, her türlü çözeriz.
Siz yada arkadaşınız kaç plakalı kullandınız,?
Büyük ihtimal 35 plakadır ondaki…
35,5 da olabilirmiş
Şu an çok emin olmamakla beraber benimki ya 24 ya da 28 plakaydi. Arkadaşın aldığı biraz daha fazlaydı.
Pandemi soslu X kuşağı görünümlü dünyaya hoşgeldiniz… Yoksa alacakaranlık kuşağı mı desem daha doğru olurdu acaba?
Vm kış için kış birası kiti çıkarmış winter saga diye baharatları ile geliyor ilniç geldi onu aldım.
Valla kış birasını bilemem de Port 66 hefeweizen kiti geri gelse bol bol yapıp atarım stoğa yazlık…
Her ne kadar şüpheyle yaklaşıyorsam da 5 kilo maris otter aldım butik biradan, nerdeyse 3 yıldır aynı fiyat…
Geçmiş olsun ihtiyar, eski bir meslektaş olarak sana yakıştıramadım
Ya thraciana 16 verene kadar marise 19 veririm dedim… Marisin ne kadar maris olduğunu bilemiyoruz tabi
Ben de yeni 10 kilo aldım fena değildi verimliliği
Thracian bence gayet verimli bir malt weyermann ile kıyaslayınca
Çok pislik var içinde ama… Her türlü çer çöp içinde.
Weyerman olup olmadığına emin olmadığımız Weyermann alıyordum ben, bu hafta sonu da yeni bir Hitit denemesi düşünüyorum.
Hitit pale ale bile 12 TL olmuş