Amacım kimseyi suçlamak değil belki bilinçli değildir, sadece forumdaki arkadaşları dikkat etmeleri konusunda bilgilendirmek istedim.
Butik’in çıkardığı mayaların sonucunu alan var mı?
Bu konuyu bende merak ediyorum özellikle lager mayası için.
Güle güle kullan hocam, ben de bugün sipariş ettim bi tane.
Tekrar şansımı deniyorum, bakalım bu sefer gelecek mi?
Hocam güzel günlerde kullan.
Ben yaklaşık 3 yıl önce Çin’den almıştım, o zamandan beri hiç sıkıntı olmadan kullanıyorum.
Umarım sen de aynı şekilde problemsiz uzun yıllar kullanır, şahane biralar kaynatırsın.
Kapp in mali guzeldir hocam, gule gule kullanın.
Bunu nerede kullanacaksınız hocam?
Seri üretime geçmiş olabilir
@Lacivert sağol hocam, güzel duruyor, umarım iyidir.
@Msk hatırlarsan iki tane malt sepeti yaptırmıştırm ZD ye, büyük olan benim 70lt kazana olmadı istedigim gibi. Bunu o sepeti kullanarak alttan coşkulu üstten şelaleli yeni sistem için ikinci kazan olarak yapacağım
@CeyhunMisir seri üretim icin arge çalışmaları devam ediyor
Bira bile yapmış olabilir…
Şöyle bir gugılladım da, güncel fiyatı Jet 30’u sollamış gibi. Fiyat ayarlaması yaparken milletin elinin ayarı kalmamış artık.
Seneler boyu sorunsuz hizmet verir inşallah.
Bira dediğin tekelden alınırdı eskiden, bazı şeyler değişmiş heralde
Güle güle kullanın. Ayak kısmının tek fotosu var mı? Tek ayak satışı var mı acaba? Sizin kazan kaç cm çapında? Çok mu soru sordum bilemedin:)
abi selam, o tabure ayak değil, kazan 36x36 cm lik 36 litrelik contalı silindirik tencereden modifiye edilmiş, 10 cm thermowelli, 2 ballock konnektörlü, tabanlı, musluklu, içine seviye göstergesi kazınmış tamtahil ekipman tasarımı paslanmaz çelik fermenter
içine tül atıp musluğuna pompa takınca mayşeleme tankı,
ocağın üstünde veya rezistans takıldığında kaynatma kabı
kapaktaki konnektörden birini iptal edip bakır boruyla çıkış verip, altını yaktığında … neyse buraya girmeyelim