En Son Ne Aldık?

Hobgoblin benim sanırım

3 Beğeni

Canın sağ olsun Brewdog’u da ayırayım istersen :slight_smile:

2 Beğeni

Budvar da benim olsun bari

2 Beğeni

Tamam ne zaman geliyorsunuz?

2 Beğeni

Bak o Blue Moon çok güzel.

3 Beğeni

Birazdan bakayım madem :slight_smile: Sağolsun zamanında @menegin abi uçaktan iner inmez ikram etmişti ilk orda tadına bakmıştım.

3 Beğeni

İlk içtiğim(iz) 5am okside idi, kısmetimde ne varsa artık :slight_smile:

1 Beğeni

Ben bunları içmek yerine valize koyup Kapadokya’ya mı getirsem acaba bilemedim? :thinking::grinning:

4 Beğeni

Ahahah ona hayır demeyiz. Hatta şişelere de çökebiliriz

1 Beğeni

internetimde sorun var sanırım yazılanları göremiyorum artık :smiley:

2 Beğeni

Merhaba, siparişini yeni verdiğim şu aparatlar kargo ve gümrük bedeliyle birlikte toplam 308 TL tuttu. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08518W4RF

‘carbonation cap’ ararken denk geldiğim bu set görebildiğim en uygun fiyata sahip.

4 Beğeni

Arkadaşlar elimde irish moss kalmamış, önerisi olan, şuradan al diyen var mı?

Irish Moss olmamakla birlikte benzer işleve sahip olması sebebi yazayım istedim. Instagram üzerinden tam tahıl ekipmandan (Login • Instagram) whirlfloc tablet temin edebilirsiniz.

2 Beğeni

Fermantasyon markette var, 25 gr 79,99 TL.

1 Beğeni

Bir de aklıma geldi, tamtahılekipman whirfloc tablet getirmişti, benim yorumlardan okuduğum çok daha başarılı, özü zaten irish moss ile ayını, instagram’dan iletişime geçip stok ve fiyat sor istersen…Ben whirfloc kullanıyorum, hani kullanmasam ne olur bilmem ama sonuç iyi…
(Bu arada yukarıda zaten yönlendirme yapılmış :see_no_evil:, bu mesajı boşverebilirsin :))

1 Beğeni

Kesinlikle whitfloc al Özer bence

1 Beğeni

@Ozerrock Özer, bulunduğun yerde baharat satan dükkan varsa onlara sorabilirsin “Deniz kadayıfı” veya “İrlanda yosunu” var mı diye. Baharatçılarda öksürüğe iyi gelen baharat olarak satıyorlar veya Ebru sanatında kullanılıyor. Birayı berraklaştırmak için alıyorum dersen anlamazlar. En son aldığımda (5 ay önce) 100 gr. 50 TL. idi. Ama tek parça yosun olarak alma, kekik gibi ot şeklinde al. Tek parça yosunu parçalayıp çok küçük parçalara ayırmak çok zor.

3 Beğeni

Kenan hocam daha önce internetten dediğin rakamlara almıştım kıyılmış formda ama nereden aldığımı hatırlayamıyorum. O yüzden sormak istemiştim aslında.

Daha önce 100 gr 50 tl gibi bir rakama almıştım, arada çok fiyat farkı var.

Katkıdeposunun gönderdiği irish moss bizim için uygundu diye hatırlıyorum. @Sehirkackini karregennan kullanıyor ve daha kuvvetli olduğunu söylemişti. Bir kaç farklı çeşidi varmış hangisinin alınması gerektiğini o biliyor.
Fiyatı uygunsa whirlfloc kesinlikle daha başarılı

3 Beğeni