En Son Ne Aldık?

Abi korkarım mesele pompanın yetersizliği değil. Şimdi hatırladım sana demiştim ürün için sadece whole hops not for pellets diyor.

Manueline de baktım orada da açık açık tıkar demiş.

3 Beğeni

Yok abi kullanılıyor @Sehirkackini da hop missile aldı, rice hull katılarak şotlarına, kullanılabiliyor

1 Beğeni

Ben de buraya danışıp Kediköy’den aldım bu pompadan. Şu anda stoklarında yok görünüyor. Ama Aliexpress bir çok üründe gümrük vergisini peşin alıyor, böylece ürün doğrudan kapıya geliyor. Gümrükte takılma problemi çıkacağını sanmam.

Bu işler için kullandığım ilk pompa olduğu için başkalarıyla karşılaştırma yapamam ama anladığım kadarıyla Jet30’un pompasından daha yüksek performanslı. Çalışması da güven veriyor, uzun ömürlü olacağı hissini uyandırıyor.

Bir de meret “self priming” olsaymış şahane olurmuş.

1 Beğeni

Aynısını ben de kullanıyorum. Gökay’dan almıştım. Elinde var mı bilmiyorum ama bir sor istersen.

1 Beğeni

Sordum yokmuş malesef

Bu sitedeki motorlar sanırım gıdaya uygun, sadece 0-82 C diye belirtilmiş, çeşitli güçte olanlar var, işine yarar mı bilmediğim için bakman için link’i koyuyrum.
“Polipropilen
Asitlere karşı dayanımı iyidir. Gıda, kimya ve kozmetik ürünlerinde tercih edilir. 0˚C ile 82 ˚C arasında sıcaklıklarda kullanıma uygundur.”

3 Beğeni

%70 N %30 CO2 karışımı için regülatör tavsiyesi rica edebilir miyim? en son bunu almayı planlıyorum.

Ben bunu kullanıyorum

3 Beğeni

10 Beğeni

Vergiler ve gümrük dahil kaça geldi?

Basınç altında fermantasyon deneyeceğim. Bu amaçla aşağıdakileri aldım

8 Beğeni

Kaça nerden aldın hocam

Biraburada’dan aldım.

Basınç altında fermantasyon için yüzen boru kesin ihtiyaç mı? Ya da fermante ettiğiniz fıçıdan direkt servis etmeyi düşündüğünüz için mi tercih ettiniz?

Başka bir fıçıya transfer yapacağım. Dip tortusundan ayırmak İçin ya dip tubunun kesilmesi ya da bu floating baloonları tavsiye ediyorlardı. Kesmek yerine bu yöntem daha kolayıma geldi

2 Beğeni

Basınç altında fermantasyon benimde uzun zamandır ilgimi çekiyordu, o yüzden araştırmalara başladım ne lazım nasıl yapılır gibi ama ülkemizde malesef sadece spunding valf en ucuz 439 TL (193.50 TL), duotight ise tanesi 70 TL(15.78 TL) den satışta diğer şamandıralı sistem ve filtreyi saymıyorum bile ki onlarında aliexpress fiyatı 170 TL ve 20 TL…

Tüm şunları vergi dahil 720 TL ye aldım.19 Ekim siparis tarihi 1 Kasım teslim tarihi.Fiyati makul TL fazla olsa ugrasmayalim sizden alalim da bu kadar kar odakli olmak bu hobiye zarar verir,bu hobiyle ilgilenen çoğu kişi dünyanın her ülkesinden maya, şerbetçiotu,musluk,pompa vb bir çok ürün getirtip alıyor, farkındalığı yüksek insanlar. Bu vesileyle bu tarz anormal kar odaklı satış yapan bütün siteleri esefle kınıyorum.

6 Beğeni

Bu aralar alibey amca çok hızlı gönderiyor bana da geçen 12 günde geldi aynı malzemeler

3 Beğeni

En son hop rocket kullanmak için bu pompayı aldım

Lütfen seçim yapmama yardım et!
TRY 757.65 23%OFF | Homebrew bira manyetik su pompası MP-15RM 220V gıda sınıfı 304 paslanmaz çelik yüksek sıcaklık 140C 1/2 "BSPT/NPT
https://a.aliexpress.com/_EHCBEWx

Dİşili standardı olarak BSP seçtin di mi?

O ne ki eu standart yazıyordu seçenek olarak sadece onu seçtim