En Son Ne Aldık?

Ne güzeldi o günler, bazen özlemle o bolluk günlerini anıyorum ama tam tahıla ucundan kıyısından girme imkanın var ise inan evde yaptığın biralar coopers kitlerinden daha lezzetli oluyor, ben tam tahıla bulaşmadan önce arkadaşıma getirtebilirmiyim diye fiyat araştırmıştım da fiyatları gürünce boşverdim…yurdışından taşımak da hem hammallık hem de maliyetli.

4 Beğeni

Herkese merhaba…
Bugün itibariyla 3 adet cornelius fıçım oldu. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

11 Beğeni

Nereden ve ne kadar ücrete aldınız?

Forumdan bir arkadaş vasıtasıyla ulaştım satan kişiye. Dilerseniz telefonunu paylaşabilirim. Adet fiyatı 1000 tl bu arada. Basınç testleri yapılmış, contaları değiltirilmiş söylendiğine göre.

1 Beğeni

Benim ihtiyacım yok şimdilik ama isteyenler olursa diye yazmıştım.

1 Beğeni

Geçmişte sişe candır diyenlerden biri olsam da :shushing_face:, bu arkadaşın irtibat bilgisini paylaşırmısınız? Sanırım genel durumlarından da bir şikayetiniz yok.

4 Beğeni

Selamlar Recai beye Corny Fıçılar için irtibat numarasını ben vermiştim . Sanırım elinde hala fıçı mevcut. Yeni başladığım için , kendisi bana da diğer malzemeler için yol gösterip bilgi vererek çok faydalı olmuştu. Çok dürüst ve iyi bir insan , hala görüşürüm… İstanbul içine fıçıları elden de teslim ediyor. İsmi Adnan , telefon numarası : +90 544 646 30 80