Ticari Bira Tadım Notları

6.2 abv robust porter. Renge bakınca stout diyebilir insan. Malt karakteri güçlü, kahve, çikolata ve is tadı önde, gazlanma orta, bitiş orta, karamel ve toffee gibi aromalar almadım. Ben sert karakterli bir birayım diyor her haliyle🍻

6 Beğeni

Aranızda desperados içenler bilir bu bira aynı desperados kokuyor. Eşim ayda bir iki bira içer oda desperados olur genelde. Onada koklattım aynı desperados kokuyor dedi ama tadı farklı. Kokusunda maltsı bir tatlılık var ancak tadında hissedilmiyor. İkimizede acı geldi. İyi değil arkadaşlar. Tamami ile reklam bir bira.

240tl vermiştim.

4 Beğeni

Bardağa ilk doldurduğumda çektiğim ilk nefeslerde meyvemsi kokular barındırıyor. Mango gibi geldi bana ama sonraları daha çiçeksi kokular üstünü örtüyor sanki herşeyin. Çam, otsu notlarda alıyorum. Üstünde dediği gibi deneysel bir ipa. İpa içeceksem ilk tercihim olmaz.

5 Beğeni

Urquell havası var. Kendi instgram sayfalarında floral ve meyvemsi şerbetçi otları demiş ama ben sadece floral notlar alıyorum. Güzel çıtır bir bira. Pirinç kullanılmış. Gayet güzel içimli hoş yumuşak bir bira. Öyle bakkaldan alınan ticari pilsler ile alakası yok.

5 Beğeni