Türkiye Ev Biracıları: Forum - 25 / 26 Mart Kapadokya Buluşması

Hay allah. Ticari bir ürün sanmıştım bir an için. Neyse. Belki bunun ticarileşmiş halini görürüz kısmet olursa.

9 Beğeni

Eh, tembellikten bu kadar beklersen olacağı budur işte. Herkes denecek herşeyi demiş.
Herşey çok güzeldi demek haksızlık olur. Hem katılanlara, hem kapadokya ale başta biralara ve hiçbir ticarinin yanına yanaşamayacağı @menegin 'in suyla beyazlaşan müskiratına, hem midye dolmalara, hem mezelere ve özellikle çiğköfte ve kuzu şişe. Bildiğim hiçbir kebapçı en küçük bir şansa bile sahip değil artık. Öyle bir yere yükseldi çıta. Nefis birşey yedik ama bedel ağır: Artık hiçbir şişi beğenmem ben. Bu saydiklarımın hepsi, yani herşey çok güzel değildi. Harikaydı. Müthişti. Olağanüstüydü… Birbirini bazıları gerçekten, bazıları görece kısa süre önce tanımış insanlardan söz ediyoruz ama, kendi adıma ben sanki hepsini yıllardır sevgili dostlarım olarak tanıyor gibiyim. Bu çok ama çok büyük bir şans. Değerini bilelim, bu organizasyonları sık tekrarlayalım.
Son bir söz de @anon79215167 'ya.

Aklımıza bir iki kezden çok daha fazla geldin ve en azından ben galiz küfürlerle andım seni.
Bizi ne hakla kendinden mahrum bırakırsın sen ya.

10 Beğeni

Abi çok pişmanım ve gerçekten de orada olmayı çok istedim ama gerçekten mümkün değildi bu sefer katılmam.

8 Beğeni

Kazanın dibini sıyırmak bana mı kaldı şimdi?

Yazılanlara ek olarak ben @Msk’ya ayrıca özel bir teşekkürde bulunmak istiyorum, bir gün önceden beni havalimanından aldı evinde misafir etti ve o güzel biralarını benimle paylaştı. Benim şahsi düşüncem her buluşma bir öncekinden kat kat daha güzel olacağı yönünde, o yüzden daha önce katılmayıp katılmak isteyenler bir sonraki buluşma tarihin takip etmeye başlasın. Bol bol güldük eğlendik ama bir hatam olduysa affola.

10 Beğeni

Havaalanından alana teşekkür, eve bırakana öpücük mü:joy::joy: yazdım seni Apo :beers:

8 Beğeni

Eyvah eyvah :scream: :scream: :scream: -20-

5 Beğeni

Vay arkadaş bir şeyleri unutacağım belli idi o kadar güzel anı güzel insanı tek tek yazmakla bitiremezdim zaten. @menegin’in dediği gibi;

@CeyhunMisir senin özel teşekkür için Hatay’a gidip geleceğim :slight_smile:

8 Beğeni

Yetmez! 50 de şınav çek.

8 Beğeni

Bana özel teşekkür etmek istiyorsan Hatay’a git ama dönme😀

9 Beğeni

Dönmemek üzere bir yere gideceğim umarım yakında; iyi niyet, dua, enerji ne varsa alırım bir dal :smiley:

7 Beğeni

Yine de çok saygılı çocuk, affedelim mi abi?

4 Beğeni

Valla üç kelimeyle özetleyeyim…

Çok canım çekti…

Kahrolsun bağzı şeyler…

Çok şey kaçırdığımın bilincindeyim :slight_smile:

Umarım bir dahakine beraber oluruz…

10 Beğeni

Ne bileyim valla,
kafası kesilmiş tavuk gibi sağa sola seğirtip hiç iş yapmadan meşgul görünmesinde sevimli bir taraf yok değil de, o anda orada olmayan her kimse anında satma huyu kötü.

7 Beğeni

Orada @anon79215167 yoktu onu sattı mı yani

5 Beğeni

Yok, toptan olmayanlar aklına gelmiyor da, masada olup bir ara kalkanlar anında satılıveriyor.

5 Beğeni

Kafam karıştı, anlayamadım.
Şu bardak işi var aklımda, tüm yeri kaplıyor.

2 Beğeni

Kendi adıma Hatay buluşmasından edindiğim tecrübeyle bu buluşmanın da çok güzel geçeceğine emindim. Katılamıyacağım diye üzülürken son anda izni koparınca ve de eşimle birlikte katılma fırsatı doğunca çok mutlu oldum. Her buluşmada organizasyon olarak daha iyisini yapabilmemizi görmek, üstelik bu sefer daha kalabalık ve eşlerin de dahil olması ve buna rağmen en ufak huzursuzluk yaşanmamasını görmek çok büyük keyifti. Biz Hatay buluşmasına katılanlar bobo hariç tam kadroyduk zaten sanırım sonraki buluşmada buna katılan kadro da tam kadro olur diyorum aksilikler oluşmazsa.
@Msk ve @Crusher iyi ki böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptınız. Kapadokya ale, sucuk, yoğurt, camembert hepsi çok güzeldi.
@menegin abi o nasıl bir etti öyle yaa. Gerçekten para vererek elde edilemeyecek bir lezzetti. Çiğ köfte de aynı şekilde çok başarılıydı. Bir de üstüne tam tahıla başlarken bana gönderdiğin ve benim içemeden kırdığım stout yerine şimdi şampiyon stoutunu içtim. Daha ne olsun.
@Baltazar mezeler ve biberli ekmek harikaydı, Hatay buluşmasındaki lezzetleri tekrar damağımızda hissetmek çok iyi geldi.üstüne şampanyaları patlatarak bu buluşmayı taçlandırdın🤭
@Alpayc hocam seninle tekrar biraraya gelmek çok güzeldi. Gecenin bir yarısı kapı önü sohbetimizden hatıra grolsh şişesini saklıyorum😉
Apo_Cinar yaş olarak bizden küçük olduğun için zaman zaman fazla yükleniyoruz sana ama çok seviyoruz ondandır.
@ers abi seninle tekrar aynı ortamda bulunabilmek çok büyük onur benim için. Yine ufkumu açtın şahsen hem biraların hem de tavsiyelerinle.
@Durul Edremit’e niyet kapadokya’ya kısmet sonunda yüzyüze görüşebildik. Çok mutlu oldum. Eşlerimizin de kaynaşmaları çok iyi oldu bence.
@Sehirkackini seninle de tanışmak çok keyif vericiydi ve harika biralarını içmek hobiye dair motivasyonumu arttırmama sebep oldu.
@ocho hocam seninle zoom’dan birbirimize aşinaydık, tanışmak da çok güzel oldu. Dut likörüne bayıldım, şekerini azaltarak yapılacaklar listesine yazdım.
@CeyhunMisir yine zoom aşinalığı sonrası yüzyüze görüşmekten çok keyif aldım seninle de.
BoBo wish you were here…
Harika yemekler, müthiş lezzetli ve zihin açıcı biralar. Hepimizin kendi hayatlarında yaşadığı stresli ortamları unutturan rüya gibi bir zaman dilimi. Eşimin son gece sorduğu eee bir daha ne zaman nerede buluşuyoruz sorusu kısa bir özetti bence.

19 Beğeni

Defne ve formumuzun ilk bebeği Deren’i de atlamayayım, Defne’nin büyümüş de küçülmüş halleri, eşimle iyi anlaşmaları, en ufak bir arıza çıkartmaması, Deren’in ise bebiş bebiş her iki gün de gezilere katılması, her daim güleç yüzü gerçekten takdire şayandı, anne ve babasına da hll olsun, çok iyi idare ettiler…

12 Beğeni

Şunu da ekleyelim o zaman

13 Beğeni

O zaman onları da ekleyelim :slight_smile:

21 Beğeni