Yaşasın, Yine Yayındayız!

Mazeretim vardı geç kaldım a dostlar. Hem ben hoşgeldim hem herkes hoşgeldi. Nerede kalmıştık?

24 Beğeni

Selamlar herkeze sonunda katılabildim bende.
örtmenim boğün canlı ders varmı

15 Beğeni

Yine yeniden merhabalar :smile:

10 Beğeni

Hoş geldiniz o zaman.

Hasbelkader ekşisözlükte buradan devam ediyoruz entrysini görünce gözlerim doldu yeminle. Çok özlemişim be. Umarım eski forumdaki girdiler zamanla eklenir özellikle lagering ve birayı fıçılama ve karbonizasyon konuları.

12 Beğeni

Eski forumdan kendi yazdıklarımın ya da bana kızmayacağına emin olduklarımın yazdıklarının ilk gönderilerini alıyorum fırsat buldukça… Gerisi artık hepimizin işi. :slight_smile:

8 Beğeni

Forumda biraz reklam ve arama motoru senkronizasyonunda eksiği var gibi siteyi bulana kadar göbeğim çatladı kesinlikle google de forum gözükmüyor facebook gruplarından falan güç bela buldum linki. Ona da birara göz atın isterseniz sevgili admin

9 Beğeni

Tabii ki. İlk fırsatta bakalım.
Ama bir yandan da eski forumun adını yazıp aratınca Google ilk sayfada gösteriyor yeni adresi.
Uyarınız için teşekkürler.

2 Beğeni

ellerinize sağlık, emeği geçen herkese teşekkürler. :slight_smile:

12 Beğeni

Geç olsun, güç olmasın. :beer: :kissing_heart:

14 Beğeni

Herkese merhaba,
Ne oluyor neredeler derken ben de anca buldum) hazir forum değişmişken ben de eski kullanıcı adimi degistirdim. (Zifirkatran)

11 Beğeni

Hoş geldiniz, geç olsun güç olmasın.

2 Beğeni

Şükür kavuşturana :smile: Tekrar selamlar.

9 Beğeni

Selamlar, hoş geldiniz :beers:

3 Beğeni

Şükür kavuşturana. Tam tahıl ekipmanlarindan da Allah razı olsun onlara sordum öyle buldum formu. :slight_smile:

13 Beğeni

keşke mail üzerinden bilgilendirme yapsaydınız.

2 Beğeni

Daha önceden planlanmış bir durum değildi, ayrıca Siz özellikle birilerine mail adresinizi ya da tlf numaranızı vermediyseniz bu bilgilendirmenin size yapılması mümkün değildi. Çünkü Bizde iletişim bilgisi olan bir çok arkadaşımıza bir şekilde ulaşıldı.

3 Beğeni

Sukur kavusturana… Elimiz Ayagimiz olmus burasi yokluğu tokezletti .D

12 Beğeni

Hoş geldiniz o zaman. :slight_smile:

1 Beğeni

Böyle bir forumun var olması, çoğu kişi için bir el klavuzu niteliğinde olacak. Teşekkürler.

11 Beğeni