Mazeretim vardı geç kaldım a dostlar. Hem ben hoşgeldim hem herkes hoşgeldi. Nerede kalmıştık?
Selamlar herkeze sonunda katılabildim bende.
örtmenim boğün canlı ders varmı
Yine yeniden merhabalar
Hoş geldiniz o zaman.
Hasbelkader ekşisözlükte buradan devam ediyoruz entrysini görünce gözlerim doldu yeminle. Çok özlemişim be. Umarım eski forumdaki girdiler zamanla eklenir özellikle lagering ve birayı fıçılama ve karbonizasyon konuları.
Eski forumdan kendi yazdıklarımın ya da bana kızmayacağına emin olduklarımın yazdıklarının ilk gönderilerini alıyorum fırsat buldukça… Gerisi artık hepimizin işi.
Forumda biraz reklam ve arama motoru senkronizasyonunda eksiği var gibi siteyi bulana kadar göbeğim çatladı kesinlikle google de forum gözükmüyor facebook gruplarından falan güç bela buldum linki. Ona da birara göz atın isterseniz sevgili admin
Tabii ki. İlk fırsatta bakalım.
Ama bir yandan da eski forumun adını yazıp aratınca Google ilk sayfada gösteriyor yeni adresi.
Uyarınız için teşekkürler.
ellerinize sağlık, emeği geçen herkese teşekkürler.
Geç olsun, güç olmasın.
Herkese merhaba,
Ne oluyor neredeler derken ben de anca buldum) hazir forum değişmişken ben de eski kullanıcı adimi degistirdim. (Zifirkatran)
Hoş geldiniz, geç olsun güç olmasın.
Şükür kavuşturana Tekrar selamlar.
Selamlar, hoş geldiniz
Şükür kavuşturana. Tam tahıl ekipmanlarindan da Allah razı olsun onlara sordum öyle buldum formu.
keşke mail üzerinden bilgilendirme yapsaydınız.
Daha önceden planlanmış bir durum değildi, ayrıca Siz özellikle birilerine mail adresinizi ya da tlf numaranızı vermediyseniz bu bilgilendirmenin size yapılması mümkün değildi. Çünkü Bizde iletişim bilgisi olan bir çok arkadaşımıza bir şekilde ulaşıldı.
Sukur kavusturana… Elimiz Ayagimiz olmus burasi yokluğu tokezletti .D
Hoş geldiniz o zaman.
Böyle bir forumun var olması, çoğu kişi için bir el klavuzu niteliğinde olacak. Teşekkürler.