10. Tübikok Buluşması ve Homebrew Yarışması

Şimdilik sadece “28 Mart Cumartesi @ İstanbul” bilgisini not edin.
Detaylar netleşince ayrıca bilgilendime yapacağım. :beers:

6 Beğeni

Etkinlik 1 günlük bir sarkma ile 29 Mart Pazar günü İstanbul Beşiktaş IF Performance Hall’da düzenlenecek. Resmi duyurular hazırlanınca detaylarıyla birlikte paylaşacağım.

Yarışmaya katılım için son gün 21 Mart. :beers:

4 Beğeni

29 Mart tarihinde Tubikok buluşması ve ev Biracilari yarismasi yapılacak. Tüm bira sevenler davetlidir. Yarışmaya katılmak isteyenler için:
TÜBİKOK linkinden başvuru yapabilir.

1 Beğeni

Yarışmaya katılım için son tarih nedir?

1 Beğeni

21 Mart. Ödül ne acaba?

1 Beğeni

Bende katılmak istiyorum farklı iki stilde. Birini şişeledim diğerinide bu hafta sonu kaynatacağım kısmetse. Basınç altında olacağı için yetişir diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Bilet için;

3 Beğeni

Yarışma biraları için son teslim tarihi nedir ve nasıl teslim edebiliriz?

Son kayıt tarihi 22 Mart.
Şişeler bu sene malesef bir yere kargo edilemiyor. Ya etkinliğe gelinirken kapılar açılmadan erkenden gelip teslim edip dolaba atılacak, ya da festivale gideceği bilinen kişilere emanet edilecek, onlar götürecek.

Bende katılmayı düşünüyordum ama bu şekilde imkansız. Saçma olmuş. Zaten sınırlı bir kitle var. Böyle olunca daha da azalır.

Bu durumda İstanbul dışından yarışmaya bira gelme ihtimali yok gibi görünüyor. Şehir içinden gelecekler içinde şişeleri sarsmadan götürmelerini tavsiye ederim😅

1 Beğeni

Ankara, Mersin, İzmir ev biracılarından gelecekler olacak, yakın şehirlerdeyseniz onlara ulaşıp onlar vesilesiyle yollanabilir.
İstanbul’dan yollamak isteyenlere yardım etmek isterim, benimle iletişime geçip bana yollarsanız ben festival günü teslim ederim.

1 Beğeni

Yarışma için 3 adet 50 cl şişe getireceğiz değil mi?

4 adet 50 cl veya 6 adet 33 cl.

1 Beğeni

4 Beğeni

Forumdan kimler var dereceye giren?
Birde kaç bira yarıştı toplamda? Bir tek bildiğim @Ozerrock var benim.

Organizasyon komitesinin verdiği bilgi toplam 80 olduğuydu yarışmaya katılan bira sayısı. Benim dışımda bildiğim @Piizman Gökay var forumdan.

1 Beğeni

80 farklı bira bence çok iyi. Katılım düşündüğümden fazla olmuş. Çok güzel. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.

2 Beğeni

80 küsür bira girdi, küsüratı net bilmiyorum. (87 olabilir)
APA kategorisinde 1. olmuşum ama puanlar çok düşük. Anlayamadım, detayların peşindeyim :slight_smile:

Düzeltiyorum: 93 bira kaydı alınmış, 92 onaylanarak yarışmaya girmiş.

4 Beğeni

Tebrikler Gökaycığım. Tebrikler Özerciğim.

2 Beğeni