29 Ekim 3. Geleneksel Hatay Buluşması

@anon79215167 yanlış bilet almış olmasın

2 Beğeni

Scotty amcası gelmiş o ışınlayacakmış

3 Beğeni

Hahaha…
Ya kendimce şaka yapıyordum.
İlk başta şimdi geldiğinden daha komik gelmişti.
:slight_smile: :fish:

2 Beğeni

İlahi… Sabah sabah bir Bobo latifesi ile gözümü açtım :slight_smile:

Gelsene sen de…
Arabada yer var, seni de götürelim Hatay’a.

Kuşadasındayım o ara ya, annemi Ankaraya taşıyacağım, dönüşte uğrarım yanına.

1 Beğeni

Merhabalar arkadaşlar. İstanbul’dan Hatay buluşmasına gelecek olan var mı? Varsa İstanbul’dan 8lt co2 tüpü aldım gelirken getirme imkanı var mı?

1 Beğeni

Buralar şenlenecekmiş

4 Beğeni

Sabah 6 birası. Günaydın :sunflower:

17 Beğeni

14 Beğeni

11 Beğeni

İyi eğlenceler arkadaşlar. Keyfiniz bol bardaklarınız dolu olsun. :beers:

7 Beğeni

Bir Hatay buluşmasını daha geride bıraktık. Yiyecek fotoğrafı paylaşmayı pek seven biri değilim ama bu buluşma söz konusu olduğunda aksi türlü davranmak ne yazık ki ki mümkün değil.

Her şey kuşların henüz kahvaltısını yapmadığı bir saatte, Adana’da başladı sayılır. Her zaman olduğu üzere, ilk durak Tarihi Kazancılar Çarşısı ve menüde de ciğer ve Adana var. Her şey nasıl da pahalılandı yahu!

Adana’da verilen molanın ardından rotamız Hatay Zeytin Konağı! Burayı çok seviyoruz ve ZK ziyareti geleneksel buluşmaların artık bir parçası hiç şüphe yok ki.

Sonraki durak Samandağı ve kalacağımız yer olan Siesta. Bu arada @BEERKING de bize katıldı ve misafirperverliği için kendisine ne kadar teşekkür etsek az kalacak.

Mutfak bizden sorulur!

Sistem de kurulmuş…

Ve sonunda tıkınma vakti!

Birada ve fotoğrafta kalite tavanda…

… ama menü enfes!

İkinci gün de değişen pek bir şey yok…

Bu sefer @Apo_Cinar’ın getirdikleriyle karnımız doyacak! Çok teşekkürler tekrar.

Şimdi hazırlık yapmamız lazım…

Çok çalıştık, karnımız acıktı, yattık kalktık yine yedik! Ara öğün sağlık beslenmenin şartlarından biri.

O zaman mangal başında buluşalım!

Soframız hazır sayılır!

Yoğun bir gözlemcilik faaliyetinin ardından bitap düşen bir arkadaşımız diğer bir arkadaşın desteğiyle en sonunda dinlenmeye başlarken…

Ve servis!

Sanıyorum hepimizin keyif aldığı bir hafta sonu yaşadık. Seneye hepinizi bekleriz.

Herkese teşekkürler.

Bu arada değinmek gereken biri daha var. Tahminimce onu uzun bir süre hatırlamaya devam edeceğiz ve çalmadığımız için de pişmanlık duyanlarımız olduğunu biliyorum. Bu buluşmanın güzelliklerinden bir diğeri: Tekila.

14 Beğeni

Gerçekten hayatımın ve bira deneyimlerimin en keyifli günleriydi. Herkese herşey için çok teşekkür ederim. :beers:

10 Beğeni

Bütün fotoğraflarda ne kadar çok çalıştığım ortada. Ama takdir edilmedim olsun. Bazı kahramanlar pelerin takmaz… :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 Beğeni

Bir dahaki Hatay buluşmasında önce Adana’da bir araya gelelim, tekne kiralayıp denizden gidelim Samandağı’na… Samandağ - İskenderun arasındaki yolda içim daralıyor her seferinde. :slight_smile:

1 Beğeni

Abi ben asiden tekne ile gelir alırım sizi karataş plajından :smile:

Neden öyle oluyor acaba? biraz açar mısın konuyu :face_with_raised_eyebrow:

14 Nisan Lüleburgaz Trakya buluşmasına plan yapın.

2 Beğeni

Detay yok mu hiç? :smirk::disguised_face: