27-28-29 Ekim tarihlerinde Hatay/Samandağ’da tekrar buluşma olacak şimdilik tek başıma olsam da zamanla gelenler netleşir diye umuyorum. Gelecek olanlar, gelmek isteyenler, içmekten yorulmayanlar, içkisiz kalmayı göze alanlar, yemekten yorulmayanlar ve aç kalmayı göze alanlar’a duyurulur. Lütfen isim yazdırınız ki çeşme başına kurulabilesiniz. ![]()
Bu kısım
Ve bu kısım bana uymaz, gerisi tamamdır.
Hatay havalimanı açıldı mı?
Ben bu sene İzmir ya da Ankara olur diye düşünüyordum ![]()
Ankara güzel şehir hep derim
Açılmadı, hatta önümüzdeki 7 ay açılacak gibi durmuyor. Ama bir şekilde halledilir.
Hayırlısı diyelim o zaman.
Uçağa binip Antep e geliyorsun, beraber Hatay a geçiyoruz, bitti gitti ![]()
Çok mantıklı görünüyor ![]()
Bir aksilik olmazsa elbette katılmak istiyorum🍻
Murphy Kanunları derki: “Eğer bir işi halletmek için birden fazla olasılık varsa ve bu olasılıklardan biri istenmeyen sonuçlar veya felaket doğuracaksa; kesinlikle bu olasılık gerçekleşecektir.”
Kısacası: Genellikle karşına bir aksilik çıkma ihtimali fazladır.
Not: Son bir yılını düşün (Zonguldak)
Asıl şimdi Hatay’da buluşmanın tam zamanı.
Şimdi bunu yazarken herkesi ne kadar özlediğimi de bayağı içimde hissettim.
Çeşme başı nere bilemedim şimdi de, her neresiyse bana da yer ayırın.
Belli bir kişi limiti mi olacak? İsim yazdırmak için son tarih belirlediniz mi?
Öncelikle çeşme dediği fıçı onu belirteyim, kalmayacağını düşünüp üçer bardak dolduranlar oluyor o yüzden yazdı sanırım.
Rezervasyon meselesi ise Toplam 9 Bungalov oluşundan kaynaklanıyor. Her bungalovda 1 çift kişilik yatak, 1 çek-yat bulunuyor. Kısacası aile olarak gelinmeyecekse her Bungalov için maksimum iki kişi kalabiliyor.
Bu arada geçen sene ile ilgili paylaşım yapmadığımı farkettim, bir ara onları da paylaşırım.
Hocam yalnız geleceğim için murphylik bir durum yok. ![]()
Benim net değil, o yüzden yer meselesini merak ettim. Yalnız mı geleceğim, ablamla mı geleceğim, gelemeyecek miyim belli değil. Biraz zaman geçsin bakalım belli olur.
Tabii ki ben de gelmeyi çok istiyorum ve çok da güzel olacağına eminim.
Ve fakat lakin, eylül ve ekim ayında farklı farklı bir sürü organizasyon ve bir de fotoğraf sergisi açma durumu var ve hesapladığım kadarıyla, evden atılmam durumunda elime geçen emekli maaşı ile ancak arabada yaşayabiliyor oluyorum.
Özetle, elimden gelen her şeyi yapacağım gelmek için.
Bu ne abi ya? Sergide kendini mi sergileyeceksin? As fotografı gel ya da suçu dıj güclere atacağına gelemiyorum de geç.
E tamam işte, daha ne? Aç değilsin açık değilsin, alla alla.
Doğru söze diyecek bir şey yok…
Biliyorsun, söz sükutsa altın gümüştür.
Benim geleceğimi söylememe gerek var mı?
Abi Boğaç bu sefer de bahane bulursa forumdan da atalım gitsin, evden de atılsın, ne hali varsa…