3. Ankara Ev Biracıları Buluşması

Herkese selamlar,
7 Haziran Pazar günü 3. Ankara Ev Biracıları etkinliğimize tüm forum ahalisi davetlidir.
Biletier : 3. Ankara Kraft Fest Ankara biletleri | Bubilet

10 Beğeni

Stant açmak istiyen arkadaşlarımız olursa ivedilikle bana dönüş yapmalarını rica ediyorum.

1 Beğeni

Tarihler uyarsa neden olmasın… :beers: :fire:

2 Beğeni

Mersin’de ki gibi forumunda bir stantının olması bizi çok mutlu eder.

2 Beğeni

Ankara’ya tüm bira severleri bekliyoruz sevgili dostlar :slight_smile: Bu forum olayı beni eskilere götürdü. Nostalji oldu resmen :slight_smile:

5 Beğeni

Ben uydurabilirim sanırım, valla ne güzel olur ya

4 Beğeni

Ben ve @menegin beraber gelmek için plan yapıyoruz. Sadece etkinliğin pazar günü olması şehir dışından gelmek için planları zorladı. Cumartesi olabilse süper olurdu

4 Beğeni

Büyükşehirde merkezi yerlerde bu tarz etkinlik yapmak istiyorsanız ya sağlam sponsorunuz olacak ya da mekanı kapatacak paranız. Maalesef bizde ikisi de olmayınca pazar yapmak zorunda kaldık etkinliği.
Eski deneyimlerimizde merkezden biraz uzaklaşınca karşı yönde kalanlar gelmiyor, misafir performansını çok etkiliyor.
Bu sene böyle oldu, bir sonraki etkinliği cumartesi yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.

7 Beğeni

Eğer gelecekseniz söyleyin bende bir fıçı yapayım…:slight_smile: En hızlı ne olur ise :slight_smile:
Ben aksilik olmaz ise araba ile gelmeye çalışacağım, ama tabi son ana kadar belli olamayacak.

Festival ilk önce Cumartesi olacaktı sanırım, biz izmirden otobüs ayarlayıp gelmeyi planlamıştık, ama Pazar günü olunca bir çok arkadaş eyvah dedi, Pazar gelip dönmek ve ertesi günü mesai olması Ankara dışındaki uzak yerlerden gelmey isteyenlerin çoğunu vazgeriecek gibi duruyor.

3 Beğeni

Önceki yanıtta da yazdığım gibi hep cumartesi için çalıştık ama bazı imkansızlıklar bizi pazar yapmaya mecbur kıldı.
Cumartesi gelecek arkadaşlar için toplu bir Anıtkabir ziyareti planlamak istiyoruz. Gelen tüm kulüp üyeleri ve bayrakları ile en son toplu resim çekilebiliriz.

5 Beğeni