Yılda 2 kez yapılıyor artık yarışma. Bir önceki Mayıs’ daydı sanırım. Bravo, çok emek gösteriyor İzevbir.
Bizim gibi daha kit birasına yeni başlayan çömez kişiler içinde bir selam vermek için yer var mıdır?
Siz 16 Mart 2025 Tubikok kitlerin savaşı etkinliğine.
Merhabalar değerli ev biracısı dostlar. Bugüne kadar yılda bir yaptığımız BJCP Türkiye Evbirası yarışmasını bundan böyle yılda iki kere yapmaya karar verdik. Ülkemizde evbirası kültürünü geliştirmek, farklı bira türleri hakkında farkındalığı arttırmak, BJCP jürisi olmak isteyenlere yeni fırsatlar yaratmak adına elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Forum takipçilerinin yapmış olduğu birbirinden güzel biraları yarışmada görmek isteriz. Kitten yapılmış bira diye kendi biralarınızı hor görmeyin, gerek bizim yarışmalarda gerek dünyada yapılan yarışmalarda kitten yapılmış biraların da derece alabildiğini hatırlatmak isterim. 21 Aralık’ta gerçekleşecek olan yarışma için yarışma tarihinden tahmini 1 ay önce izevbir.com üzerinden kayıt olunabilecek. Güncellemeler Instagram @biramann ve @izevbir hesaplarından takip edilebilir. Sormak istediğiniz herşeyi gerek buradan gerek @biramann hesabı üzerinden sormaya çekinmeyin lütfen. Herkese şimdiden bol şans diliyorum. Kaynasın kazanlar:beers:
Kolay gelsin Süleyman, büyük emek isteyen işler bunlar, ben de biralarımla destekleyeceğim yarışmanızı.
Değerli arkadaşlar herkese selamlar. 6. BJCP Türkiye Evbirası Yarışması kayıtları için yarisma.izevbir.com sitemiz aktiftir. Değerli katılımlarınızı bekliyoruz.
Başkanım önceki sertifika gönderilmediği için katılmayı düşünmüyorum
Geçmişe takılmadan geleceğe bakmalı insan…
Ne de olsa aynı suda iki kez yıkanılmaz.
Benim de belgian dark strong ale hala kayıp😁
Abi seni bi İzmir’e getirebilsek setifikayı elden teslim etcem😅 Olmadı ben Antep’e gelcem artık😀
Ben de sertifikayı kendim hazırlamıştım da madalyayı yapamadım.
Fakat biraz fazla sola kaymış isim. Ortalı olsa daha iyi durur.
Sola kayması normal değil mi?
Doğru ifade edememişim, ortalı olmadığını anlatmaya çalışıyordum.
Tamam da benim öyle bir derdim yok ki, hatta asimetriği daha severim. Ayrıca sertifika olsun, eğri olsun
Selamlar. Kuralları okuduğumda herhangi bir isaret vs olmamasi gerektiği belirtiliyor şişede. Daha önce buna uymak icin şişelerken gönderdiklerimi işaretsiz şişelemiş idim. Fakat bu sefer yarışma surpriz oldu. Elimde de bira var ama kapaklarinda cd kalemiyle türünün kisaltmasını yazıyorum. Bu kapakları zımparalayıp mı göndereyim yoksa sorun olmaz mı?
Şimdi beraber yaptığım arkadaşımdan izopropille sileriz önerisi geldi. Kendim sordum kendim cevapladım. Teşekkürler.