Baskılı Bardak ve Açacak İmecesi

Hatırlarsanız zaman içerisinde farklı çalışmalar yapma, forum üyelerine özel bir şeyler üretme niyetinde olduğumuzu belirtmiştik daha önce.

Bu düşünce doğrultusunda, yakın zamanda gerçekleştireceğimiz Kapadokya buluşması için bardak ve kapak açacağı ürettirmeyi planladık.

Ancak bu ürünleri sadece Kapadokya’ya özel tasarlamak da çok sinmedi içimize ve adetleri artırdığımız zaman maliyeti de düşürebileceğimizi hesaplayarak, tüm forum üyelerinin ilgisini çekebilecek bir dizi ürün için imece düzenlemeye karar verdik.

Aşağıda temsili görsellerini görebileceğiniz 2 çeşit kadeh, (birbirine çok yakın iki ebatta) 2 çeşit açacak ve kupa satın alacağız topluca. Görsellerdeki kadehlerin ve kupanın üzerinde yer alan tasarımlar temsilidir.

Kadehler (üreticinin belirttiği kadarıyla) 21 cm yüksekliğinde, 7 cm çapında ve 565 cc kapasitelidir. Lazerle ve tek renk baskı yapılacaktır. Kadehlerin bulaşık makinesinde yıkanması mümkündür.

Kupa üzerine renkli baskı yapılacaktır.

Her üründen 20’şer adetlik bir sipariş rakamına ulaşmayı hedefliyoruz.

Açacaklar 3-7 santim çapındadır.

Ne yazık ki çok kısa bir zaman dilimi dâhilinde hareket etmemiz gerekiyor ve isteklerinizi bildirmek için tahta 21.03.2022 Pazartesi günü saat 12:00’ye kadar açık kalacaktır.

Mümkün olursa, önümüzdeki birkaç gün içerisinde birer prototip ürettirmeyi deneyeceğim. Başarabilirsem, buradan paylaşırım.

Kadehlerin fiyatı 75 TL, kupa 50 TL ve açacaklar da 15 TL’dir.

Ürünler Kapadokya buluşmasında dağıtılacaktır. Muhtemelen Ankara ve İstanbul için elden teslimlerimiz olacak. Diğer şehirlerse anlaşmalı kargo fiyatlarıyla ve kargo ücreti alıcıya ait olacak şekilde teslim alabilirler. Ürünler son derece başarılı bir şekilde paketleniyor ve son imecemizde herhangi bir kırılma yaşanmamıştı.

Hesap bilgileri için özel mesajla bana ulaşabilirsiniz.

Bira Kadehi 1

Bira Kadehi 2

Kupa

Açacak

11 Beğeni

Hocam bana bir kupa yazar mısınız bilgiler için mesaj gönderyom

Bira kadehi 2 ve küçük siyah açacaktan 1 er adet ayırabilir misiniz?

2 Beğeni

Emir telakki ederim.

1 Beğeni

Kocaman estağfurullah, ricam olur…

2 Beğeni

Ben de 2. Kadeh ve kupa alabilir miyim?

2 Beğeni

Emeğinize sağlık öncelikle, madem ortada bir imece var dahil olmak boynumuzun borcu diyor ve kadeh 2 den 1,kupadan 1 açacak iki modelden de birer adet (siyah varsa süper olur) almak istiyorum.

2 Beğeni

1 nolu bardaktan 1 tane rica edebilir miyim.

2 Beğeni

Elinize sağlık,
Kapadokya bira bardağı ve kupa birer adet. Tabloya işledim.
@menegin sen kupa almıyor musun? Kupa yerine açacağı yazmışsın sanırım.

2 Beğeni

Ben de 2 kupa istiyorum, saygılar ve sevgiler

4 Beğeni

Benim kupam var, hatta katılım sertifikam da :slight_smile:

2 Beğeni

Hocam siz niye kupaya 75TL ödüyorsunuz :roll_eyes:

Bana da Kadeh-2 + kupa + küçük siyah açacak eklerseniz sevinirim.

4 Beğeni

Dillendirmek istememiştim ama gönlü bol bir insan olduğumu söylerler.

Üstelik benim de katılım sertifikam var artık.

5 Beğeni

Ben yanlış düzeltmişim, yeniden düzenledim.

2 Beğeni

Kadeh-2 ve kupa birer adet haneme yazılabilir :beers:

4 Beğeni

1 adet kadeh 2 ve 1 adet küçük siyah açacak benim için eklerseniz sevinirim.

4 Beğeni

2 adet bardak 2 ltf.
Gerçi sipariş veriyorum da ne oluyor? Hatay bardaklarını ne ben ödedim, ne sen verdin @anon79215167
Ödememe kısmına itirazım yok da, vermemen çok ayıp valla.

6 Beğeni

1 adet kadeh 2 de bana

5 Beğeni

Ben bana teslim edilen herhangi bir şeyi buharlaştırmakla ünlüyüm @ers.
Dolayısıyla, kendi ünümü sekteye uğratmamak için (bu için için adına kullanımına da acaip gıcığım) mecburen öyle davranıyorum.
Kişisel olarak alma lütfen.
(Bardaklar kutuları adında duruyorlar, hafta sonu helalleşelim. Hiç olmazsa listeden birini silmiş olayım.)

3 Beğeni

Hem bu sefer intikam alma fırsatın da olacak. :slight_smile:

2 Beğeni