Bira Fotoğraflarımız

Sierra Nevada Pale Ale klonu. BF te en cok kaynatilan mis. Bur daha yaparmiyim belki farkli mays ike. Us05 ile wlp001 farkini gormek icin.

13 Beğeni

16 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam “Coopers Brew A IPA” kitiydi bu bira. 2019 sonu veya 2020 ocak gibi kurmuştum. 1 şişe kalmış. Tabi ipa fln hak getire artık ama tadı gayet güzeldi. Güzel karamelimsi tatların ağır bastığı bir bira olmuş.

14 Beğeni

12 Beğeni

Tamam da nedir bu? :slight_smile:

3 Beğeni

Biberiye limon kabuğu hibiscus saison

6 Beğeni

Bira değil ama biralı Bi kokteyl denedim çok keyif alarak oturduğum Bi mekanda. Genç Barmen arkadaşımın kendi reçetesini ticari olarak deneyen ilk kişi oldum üstelik tesadüfen. Değmeyin keyfime.Bölüm sonu canavarı kokteylin ismi.

12 Beğeni

Lynchburg çok bilinem bir kokteyl aslında Özer, viski hatta yanılmıyorsam bourbonla yapılan, ben de severim ama şu sıralar viskili kokteyl vari favorim 1 birim jack, 2 birim safari, 3 birim narlı burn, 2 buzya da tek kırık buz

Evet haklısın abi Jack ile yapılıyor. Benim içtiğim menünün en altındaki bölüm sonu canavarı yazan kokteyl.

1 Beğeni

KaraBalta-Porter
Şişede geçen 4 ayda oldukça güzelleşmiş. karamel kahve ve bisküvi tadlarının hakim olduğu bir bira olmuş. Bence yanında kurabiye çok güzel gider!
Ya da sigara içtiğim zamanlarda olsa bir puro yakardım

18 Beğeni

Bu biraların yanına kestane kebap çok iyi gidiyor

2 Beğeni

Güzel olur cidden :sparkling_heart::+1:

Humusla da öneriyorlar…

Humusla değil de bakla ile gider :relaxed:

2 Beğeni

Şişede durdukça…

17 Beğeni

Çok bekletmemek lazım

1 Beğeni

Herkes güzel güzel fotoğraflar paylaşıyor, içim gidiyor.
Uzuun süre ağır kaldıramayacağımdan kaynatma da yapamayacağım.
Bakalım nasıl geçecek kaynatma yapmadan o kadar zaman.

5 Beğeni

Tamam tamam yollayalım :slight_smile: içtiğimize pişman ettin :beers:

7 Beğeni

Ben de bademcik ameliyatı mı olsam diyorum ,:slight_smile:

5 Beğeni

Afiyet olsun, hiç pişman olma götür götürebiliyorken :slight_smile:

1 Beğeni