Birahouse Punkit Serisi

Benim de merakım arttı.stokta görünmüyor ama bekleyeceğiz galiba biraz

Her heves edip sipariş vermeye niyetlendiğimde, ya kit stokta olmuyor yada bright base. Üretim planlamalarını düzeltmeleri lazım bence.

1 Beğeni

Evet çözerler umarım sıkıntıları, biri iki hafta, diğeri dört haftada geçti elime. Ürün çok iyi ama zamanlama daha iyi olmalı.

Muhtemelen başka iş yapıyorlar ve bunu da ek gelir olarak yapıyorlar diye düşünüyorum. Geçimlerini bu iş ile sağlasalar afedersiniz ama seve seve gönderirler o ürünleri.

Şimdi sipariş versek yazın içemeyiz o zaman :slight_smile:

1 Beğeni

Sonucu merak ettim ,

1 haftada bittiğine emin olduğum fermantasyondan sonra coldcrash’e aldım. Dolap gerekli diye 2 gün tutarak bugün 1008 ile fıçıya alıp gaza bağladım. Numune tadı ticari bir pilsner gibiydi. Kit gibi metalik bir tad yoktu.
10 gün sonra tadımı yapar bilgi veririm.

6 Beğeni

Sizinle ilgili değil , punkit serisi ile alakali geçen sene farklı yorumlar olduğu için sorma gereği duydum.

1 Beğeni

20 gün olmuş hemen hemen :slight_smile:

İyi ki hatırlattın valla, koşturmadan dolapta unutmuşum ben onu, iyi de olmuş, tam kıvamında gazlanmış :slight_smile:

Kötü ışıkta çekilmiş bir fotoğrafıyla birlikte hızla bir tadım yaptım.
Renk pilsner biraya göre pale kadar olmasa bile bir tık koyu denilebilir. Fıçıdan biraz boşa akıtıp sonra bardağa aldım ama yine de biraz tortu geldi sanırım, bir kaç bardak sonra hem tad hem de berrak olan görsel daha iyi oturur muhtemelen. İlk izlenimim bunu içen kimsenin kit birası içtiğini anlamayacak olmasıdır. Hafif tatlı bitişli malt tabanına ek piyasaya göre bir tık yüksek ibu mevcut. Tam kapsamlı bir tadım yapamadım (tatil dönüşü mutlaka yapacağım) ama dümdüz tadsız tuzsuz bir pilsner gibi değil. Urquelll hedeflenmiş gibi. Kolay içimli ve çok keyifli bir bira olmuş. Biradan anlamayanlara detay anlatmaktan bıkmış insanlar için misafirlerine gönül rahatlığıyla sunacakları bir bira. Hiç yadırgamadan, değişik aromalara takılmadan içerler. Umarım en kısa zamanda yeniden stoklara gelir.

4 Beğeni

Birahouse patladı galiba.

Yaklaşık 1 ay önce ne zaman stoklara girer diye sormuştum, haftaya girecek demişlerdi. Üzerinden 3-4 hafta geçti. Umudu kestim, artık bakmıyorum.

Emeğine sağlık uzun uzun anlatmışsın .Denemek için geçen hafta cuma günü sordum .poşetlerden kalmadı sipariş verdik çarşambaya kadar gelir dediler.Dün gelişme var mı diye yazdım cevap vermediler .Ben de umudumu kaybettim

Üzer öyleyse, ürünler çok güzeldi.

Şöyle bir bilgi geldi:

Üretimler tekrar başladı. Pilsner ve Bright Base Çarşamba gününe kadar gönderime hazır hale gelmiş olacak. Pale Ale kiti de önümüzdeki hafta başına kadar üretilmiş olacak.

1 Beğeni