Bu olmasa eksik kalırdı…
Kural aynı, her gün tek bir şarkı.
Parti başlasın o zaman.
Bu olmasa eksik kalırdı…
Kural aynı, her gün tek bir şarkı.
Parti başlasın o zaman.
Bu arada, Yutubu’ndan kopyaladığınız adresi yapıştırdığınızda önizleme görünmez ise, şu formatta yazmayı deneyin:
http://youtu.be/videonumarası
Lord bless Charlie Mops, the man who invented beer beer beer
Tiddly beer beer beer.
Sabah radyoda denk geldim… Pek bi güzeldi ve çok da özlemişim.
Gençliğimizde az dinlemedik Fikret Kızılok ışıklar içinde uyusun
Ben de diyorum nereden tanıdık geliyor diye
Summer Wine · Nancy Sinatra · Lee Hazlewood
Bir zamanlar Türkçe versiyonu Babam Gibi _ Tanju Okan ve Rüçhan Çamay da söylemişti
https://www.youtube.com/watch?v=wDgj0Swg_wA
Lemmy hakikatten hem sesiyle, hem karakteriyle çok özel bir adamdı, çok severim kendisini.
Bi de şunu unutamam ya…
Ah ya…
Bazen çok söylensem de havası, suyu başka.
Müşterisi de içinden ace of spades söylüyordur kesin
90’ların sonunda south park sayesinde tanıdım primus’u. Introsunu yapmışlar dizinin. Merak edip diğer işlerine baktım fakat bugün olduğu kadar ulaşmak kolay değil tabi müziğe. Bir şekilde albümlerini edinip dinledim, fakat “yanlış şeyi indirmişim heralde” deyip silmiştim Klasik punk beklerken o zaman anlayamayacağım kadar özgün müzik yapan bir grup çıkınca epey şaşırtmıştı. Yıllar sonra tekrar karşılaştığımızda barıştık tabi ama bu da böyle bir anımdır.
Bir daha aynı etkiyi (dosyalar mı bozuk? Yanlış mı indirdim?) yapacak albüm Metallica nın St. Anger albümü olacaktı. O tokurdak davullar…
Tribünlere oynayıp coverlar listemden bir şarkı da iliştireyim başlığı boş geçmiş olmayalım
Şarkı girer girmez aklıma hemen Barcelona Barcelona geldi…
Hiç sevmem Woody Allen filmlerini ama o film başkadır.
Fena yorum değil.
Evet, o filmini bende seviyorum. Javier Bardem in hatrına oturmuştum başına filmin. O film hariç woody allen evladım olsa ayağımda çorapla severim.
Muhtemelen daha önce yazmışımdır ama Javier Bardem deyince de şu film geliyor aklıma, müthişti.