Biraz Da Ruhumuza | Günün Şarkısı

Hiç bir sözümüzü geri almak zorunda olmadığımız günler dileği ile…

8 Beğeni

Geceye bir Whitesnake bırakalım…

3 Beğeni

İsveç’in ünlü Rock grubu Sabaton’ dan “Gelibolu Kayalıkları”

1 Beğeni

1 Beğeni
3 Beğeni

RIP

4 Beğeni
5 Beğeni
5 Beğeni

Şarkının hikayesini merak edenler için link bırakıyorum güzel bir özet tavsiye ederim.

6 Beğeni

:clap: :clap: :clap: :clap:

8 Beğeni
6 Beğeni

ilk defa duyuyor ve dinliyorum. harika.

1 Beğeni

Dead president’s corpse in the driver’s car
The engine runs on glue and tar
Come on along, not goin’ very far
To the East to meet the Czar

4 Beğeni

son zamanlarda keşfettiğim bir saykodelik müzik grubu. tüm külliyatlarını dinlemiş ve çoğunu başarılı buldum. bu tarzı sevenleriniz varsa bunu da sever. Kikagaku Moyo - Dripping Sun (Live on KEXP) - YouTube

2 Beğeni

Belçikaları, barleywineları, old ale’leri yapıp da içmek için sabredemeyenlere gelsin…

4 Beğeni

Burayı baya boşlamıştım. tekrar dadanayım :slight_smile:

Bence son yüzyılın ve ondan öncekinin en iyi solosu bu şarkıda. Tabi ki pulse live versiyonu kastederek diyorum bunu. Direkt olarak solo kısmının linkini koydum ;

4 Beğeni

Bende çok anıları vardır bu şarkının. Zamanı geçmez asla. Konser performanslarını çok sevmem genellikle ama canlı izleyemediğime en çok üzüldüğüm iki gruptan biri. Içimde yara.

bunun live versiyonunu sevmemin sebebi; stüdyo versiyonunda solo 1dk 50sn kadarken live olanda 4dk 30sn kadar olması. Liveda Gil attıkça atıyor soloyu, önünü alamıyorlar.

1 Beğeni

Diğerini de öğrenelim bari.

2 Beğeni

Nedense bu şarkıda günlerin sıra ile sayılması bana The Cure grubunun Friday I’m in love şarkısını hatırlatıyor. Konu olarak iki şarkı zıt olsa da sevgi ve nefretin birbirine ne kadar yakın olduğunu hatırlamak iyidir…

Bonus points: yine UK kökenli, Craig David - 7 days… bu da kel alaka

1 Beğeni