Bunun Tembih Etmem & Üryan Geldim kombinasyonunu Hatay’ dayken günün konseptine uyğun olarak Emre Sertkaya’ dan çalmıştık, Belki hatırlayan vardır.
Benim okul arkadaşımın kuzeni vardı bu ekipte. Çok severdim albümlerini, çok olmuştu dinlemeyeli. Danke.
2018 tekrar birleşip bir konser vermişler istanbulda, haberim olsa kaçırmazdım hiç…
Bu adamı takip ediyorum, Çetin Akdeniz le falan da çok takiliyor. Bağlamaları da fena görünmüyor. Aslinda sana tavsiye edecektim ama internetten almanı istemediğim için söylemedim
Hiç şüphe yok ki güzel çalıyor.
Niyetimi tam aksettirememişim korkarım ama ben en başından biliyordum internetten alacağımı.
Hatta sanırım ben bundan sonra mağazadan bir şey alacak değilim.
Öyle bir tembellik yani.
Geldi mi bu arada, denedin mi? Sesi, işçiliği vs nasil
Abi MNG Kargo mağduruyum… Bütün kargolar çalışıyor MNG cumartesi yarım gün. Hiç aklıma gelmedi, benim eve 5 kilometre mesafede, getiremedi inekler. Aynı şehirden bir günde teslimat yapamadıklar. Benim uyandığım saatte adamların mesai bitmişti zaten. Kısmet pazartesiye.
İşçilik çok güzel, ses enfes…
Çok memnunum aldığım yerden aldığıma.
Valla ben senden daha heyecanlıyım, umarım gönlüne gore çıkar,
Aslında ben internetten bir şey aldığımda çok takip ederim ve saçma sapan bir yerden gelmiyorsa hemen elime ulaşması çok önemlidir. Ama bu bağlama alma sürecinde öyle çok baktım öyle sıkıntı ettim ki kendime sanki aldığım anda bütün gerilim bitti gitti. Normal şartlarda çok beklemeliydim, gidip almaya çalışmalıydım falan ama nedense bu sefer çok rahat durumdayım. Pazartesi getirip bırakacaklar ve ben de ancak akşam göreceğim ama nedense çok geniş davranıyorum. Kişisel tahminim, çok güzel olmasından dolayı böyle rahat olduğum yönünde. Kapadokya’da düet yapacağız daha (klavyede yanlış harfe basınca diet yapacağız yazdım önce, hemen sildim).
RDWHAHB. Hem de en az 20 karakterli.
Bir süredir çalıştığım bir proje yüzünden apaçi popa maruz kalıyorum, size de bulaştırayım, “Anca Beraber Kanca Beraber”
https://www.youtube.com/watch?v=2vjPBrBU-TM
(mekan sarıgöl sanırım)
https://www.youtube.com/watch?v=bwmSjveL3Lc
(kontrasta öyle bir yüklenmişler ki tv nin tüpünü bitirdi)
https://www.youtube.com/watch?v=0VR3dfZf9Yg
(boom, spor salonundasınız, alternatif olarak üç yıldızlı otel diskosu da olabilir)
İşin kötüsü akşam kafamda da çalıyo bazıları, bir haftadan uzun sürerse etkisi kulaklarımı bağışlayacak bir hayır kurumu bakıcam.
Bu grubu çok severim, doksanlar jargonuyla (her grubun adının başına grup yazılırdı, çok dalga geçilmiştir bu durumla)
“grup death south”
Ne zamandır böyle absurd bir klip izlememiştim bu arada…
Benim için çok kıymetli olan şarkının cover’ını da gayet düzgün çalmış abiler…
İkinci şarkıyı denedim, 24 saniye dayandım.
Sana kolay gelsin diyorum…
hadi 1.yi elbet sağda solda duymuşuzdur ama 2. şarkı uzak doğudan geliyor ve kulaklarımızı ağır hırpalıyor.
yeni öğrendiğim uzak doğulu bir grupla pası alalım derim ;
Yalnız klip hakkat fantastişmiş…
Bazılarının hit sayısı milyar seviyesinde. Akıl alır gibi değil gerçekten