Boel iTap - Fıçıdan Şişeye Yolculuk

Gezinirken karşıma çıktı belki ilginizi çekebilir diye buraya bırakıyorum.Counter Pressure Botter Filler mantığı ile çalışan estetik ve kolay bi aparat.Ayrıca ek ufak bir aparatla direk pet şişeyede dolum yazılabiliyor.Direk kegeratore musluğun yanına bağlanıp dışarı çıkarken şişelemek için hızlı ve basit bir yöntem olarak düşünülebilir.

Ürün sitesi: https://boel.company/

Çalışma mantığı:iTap dispensing device - YouTube

Örnek yapılış videosu :Boel iTAP Review and how to use - english - YouTube

6 Beğeni

Bunu kullanan @Sehirkackini arkadaşımız var ama Rusya’da savaş olduğundan brouwland gibi sitelerde rusyadaki (menşei rusya) satışından kat kat fazla olduğu için fiyatı yanaşmadım kendi açımdan, yoksa süper bşr aparat gazlanmış birayı fıçıdan tüpe aktarmak için

2 Beğeni

Aynı işi yapan bir sürü ürün mevcut. Tabi tasarımın satış gücü başka konu.

1 Beğeni

İşi yapmak değil aslında dikkat çeken.Hem tasarım çok şık hemde mühendislik olarak hem çok hızlı aktarım hemde hemen hemen sıfır köpürme.Yoksa mantık aynı karşıt basınçla doldurma :slight_smile:

Evet, şişe duvarından dolum yaptığı için köpürme olmuyor. Aynı işten kastım da bu zaten, karşıt dolum ile kıyaslamadım tabi ki öyle olsa aynı işi gören derdim, aynı işi yapan diye özellikle belirttim. Çin’de bu amaçla üretilen bir çok ürün mevcut, aliexpress’e bir göz atın.

2 Beğeni

Ben bir tane aldım gelince yorum yaparım.
Aslında pet şişe için Amazon’da çok uygun bir ürün var hatta linkini bulup atayım ama ben cam şişe için direnip başka ürün aldım.

Amazon’daki ürün

Cam ile plastik farkı da sadece bir kaç milimetrelik şişe ağzının oturduğu yükseklik farkı, kalın pul veya sac’dan parça kesip her iki türlü kullananlar var.

1 Beğeni

Doğrudur hocam bakmak lazım ama fiyat olarak bana çok makul geldi.Birde yakışıklı bir cihaz😅

Bu arada yanlış anlaşılmasın itap ya da yukarıda linktekini değil, şu ürünü aldım.

2 Beğeni

fıçıdan gazlanmış birayı şişeye aktarıp kapaklayıp şişeden gazlımı içmeye yarar bu alet :flushed:

1 Beğeni

Ürüne göre fiyat pahalıymış doğrusu. Döküm malzemeyi krom kaplamışlar vs. ama baya basit tasarım, hoşuma gitti.
Hımmm :thinking:

1250 idi, şimdi yükselmiş. Ayrıca kullanımı bana daha basit geldi, tek kol, tek vana. Itap ı zamanında alamadım artık bununla idare ederim :slight_smile:
Bir de şöyle bir aparat var, alınısa aynı zamanda musluk da oluyor.

3 Beğeni

Itap kullananların ortak uyarısı; iş bitimi aparata giden gazın mutlaka kapatılması yönünde. Çok kişinin tüp beklerken boşalmış.

4 Beğeni

Benim niyetim ikinci musluğu itap yapmak bu aparatla birlikte alıp. Hem dolum hem musluk amaçlı kullanmak istiyorum. Bakalım, Mart Nisan gibi gelenler olacak Rusya’ dan onlara getirticem bir aksilik olmazsa.

1 Beğeni