Bira hattı için …………
hocam verilen Lp ile baslayan kodu https://parcelsapp.com/ adresinde sorgula, altta yeni aldığı aras kargo takip numarasını göreceksin,onu da aras kargo websitesinden sorgulayıp ne durumda olduğunu görebilirsin
Şu fırçaya bayıldım yahu. Ters akımı temizlemek için mükemmel. Link paylaşabilir misiniz?
Ya diyorum ki artık bişey almayacağım, artık bişey almayacağım demeyi bıraksam totem yapsam daha iyi sanki
TRY 35.50 10% İndirim | 3 farklı boyutu 1.5 metre Spiral temizleme fırçası bira silikon hortum temizleyici hava pompası hortum boru filtre boruları silikon tüp
https://a.aliexpress.com/_Ew8a3zZ
Farklı ebatlarda fırça seçeneği var. Ters akım için kısa gelebilir 1,5 m uzunluk. Bende ters akım kullanıyorum. İmkan varsa en iyi temizlik yolu, her kullanımdan sonra içinden temiz su geçirmek ve her kullanımdan önce kaynar suyla 4-5 dk devirdaim yapmak.
Ters akımı temizlemek için şöyle birşey daha iyi olabilir.
Ama temizleyici unsuru iterek boru içine sokmaktansa spiralin ucunu çıplak halde öbür uçtan çıkarıp çul, çaput bir şey bağladıktan sonra çekerek temizlemek daha pratik olur. Ama ters akım soğutucuyu işi bittikten hemen sonra kurumasına fırsat vermeden sade su veya PBW ile temizlemenin ötesinde bir işleme pek de gerek yoktur herhalde.
Hortumun iç yüzeyinde zamanla ince çizikler oluşturmaz mı bu?
Benim kullandığım hortum su arıtmada kullanılan hortumlardan, çok sert malzeme. Bu fırçada çok yumuşak. Fazla zarar vereceğini sanmam ama illaki kılcal çizikler oluşacaktır. Bu çiziklerin kontaminasyona veya tat bozulmalarına sebep olacağını çok sanmam. Heleki aktif kullanımda bir hatta. Ben ilk kullanımda hatta beklemiş olan birayıda döküyorum. İçinde oluşabilecek kalıntıların da kısa dönemde biraya zarar vereceğini düşünmüyorum. Benim önceliğim hattın içinde tortu vs birikmesini önlemek. Bu durum dolum sırasında biranın hat içinde köpürmesine sebebiyet verebilir. Ayrıca o tortu belirli bir zaman içinde kopup birayla bardağa karışabilir ki tüketmekte çok sağlıklı olmaz. Aslında önerilen belirli bir süre sonunda bira hattını değiştirmek. Şimdilik idare ediyoruz😄
Temiz su geçirerek ve 2 3 kaynatmada bir pbw çevirerek temizlik yapiyorum ama yeterli gibi gelmiyor bana. Sanki bir fırça girse, pbwli sıcak su yumusattiktan sonra bi siyirsa tertemiz olacakmış gibi düşünüyorum.
Silikonla ya da çift taraflı bantla yapıştırabilirsiniz.
Bunu nereden aldınız? Aynısından almayı düşünüyorum ben de. Dolaba zarar vermeden takmak için de arkasına mıknatıs takmayı düşünüyordum.
Biraz ağır mıknatıs tutmuyor, slikon dikey olunca kuruyana kadar sabitleme problem. Aliexpress ten aldım.
PUmastic ile önce mıknatıs yapıştırın, sonra mıknatısla birlikte dolaba tutturun.
Shankların uzunluğu kaç cm? 2.5 cm kalınlık için uygun olur mu?
Merhaba 3.5 cm uzunluğunda.2.5 cm de rahat monte edebilirsiniz.
Teşekkürler. 20 karakter
Bu musluklar sanırım krom kaplama. Kullanımda paslanmaz çelik ya da krom kaplama arasında bir fark var mı? %50 fark ile paslanmaz çelik almak kullanım ömrü vb. etkenlerden ötürü mantıklı mı?
Normal şartlarda paslanmaz çelik elbette kullanım ömrü olarak daha kullanışlıdır. Fakat paslanmaz çelik diye satılan ürünler gerçekten paslanmaz çelik mi? Ben bundan emin olamadığım için bu şekilde tercih ettim.
Hopia_aromatik den ellerinde az bir miktar satışta olduğunu söyledikleri Williamette den 100 gr kadar aldım. Arzu edenler firma ile iletişime geçebilir (100 gr 120 TL ödedim).
Bana da yazdılar şimdi. Seneye de cascade, citra, chinook gibi otlarda olacakmış. Taze ot işini çok olumlu buluyorum. 100 gr pellete 80-90 vereceğime 100 gr yaprak haline 120 tl verebilirim. Bir de kullananların olumlu yorumlar yazması da çok güzel.