Jet 30 ve 50lt Paslanmaz Güğüm(SATILDI)

Jet30. Çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok. 1.5 sene oldu galiba alalı. Malt sepetini düşürmüşüm ve yamulmuştu ama düzelttim. İşlevinde bir sıkıntı yok ama baktığınızda kozmetik olarak belli oluyor. Almak isteyene fotoğrafını atarım.

Serpantin ve şerbetçiotu filtresi dahil değildir.

Fiyat 13000. Yazın görüşelim. Elden teslim olursa iyi olur. Yer Bursa.

Alacak olan arkadaşa eğer isterse aşağıdaki güğümüde vereceğim. Yer açılsın. Güğümün tek eksiği kapağı. Ballock takmak için delmiştik ama ballockların dişlerine uygun manşon yada başka bir şey bulamadık. Çok farklı bir diş yapısı vardı kegland ballockların. O delik duruyor yani kapakta. İsteyen internetten bulabilir bu kapağı ya da PASSAN firmasından temin edebilirsiniz. Fermenter olaral iyi 50litre ve dibi dışa bombeli. Musluğu maya kekinin üstünde kalıyor. Temiz bira alırsınız. Thermowell, analog termometre ve paslanmaz rekoru ben kendim taktım. Bunlar bile baya para ediyor. Güğümün sıfırı şu an passan firmasında 3600tl.

Hepsi 13.000tl.

1 Beğeni

Jet30 satma sebebinizi öğrenebilirmiyim

Yeni makine aldım o sebeple satıyorum.

Yeni makineniz daha mı kapsamlı acaba? Özel degilse öğrenmek isterim. Ben de bira makinesi almak istediğim için tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

1 Beğeni

Mesajlarına cevap verdim. Telefon numaramı yazdım. İletişime geçersiniz. İyi geceler.

1 Beğeni

Forumdan arkadaşlar için 11.000 yapıyorum maksat yer boşalsın.

Son fiyat 10.000 arkadaşlar.

1 Beğeni

10.000 tl bedavadan biraz pahalı. Up.

3 tane makine var yoksa ben alacağım :slight_smile:

1 Beğeni

Güzel abim sana 9.000 :grin:.

Doğru gerçekten, tencere tava ile bile yapsan daha pahalıya malolur.

2 Beğeni

Güzel abim bu hobi maliyetli ve şu güzelim ülkemizde herkesin başlayabileceği bir hobi değil gerçekten. Eğer ben yeni başlayan biri olsam şu bütçem ile 10.000 bana hafif gelir ama ülkenin şartları belli.

Makineyi 7500 gibi bir fiyata almıştım sanırım.

1 Beğeni

SATILDI. 20 karakter.

1 Beğeni