Oradan Buradan Taşınanlar

Sizi ve Selim Bey’i.
(Küçük bir not, Selim Bey’in söylediklerinde üslup açısından -bence- yanlış bir şey yok, kendisini rahatsız eden bir konuyu dile getirip eleştirisini ifade etmiş ve ben de o an yeterince hassas davranamamışım. Kusuruma bakmasın lütfen.)

Anlıyorum sizi , başa bakmadan duygusal olarak

1 Beğeni

Yeni sizi sadece biz rahatsız ettik üslup konusunda

1 Beğeni

Yazdıklarınızı okumak için zaman harcıyor insanlar. Lütfen kendinizi anlaşılabilir şekilde ifade etmek konusunda da özen gösterin.

1 Haziran da üye olup, 7 Ceycey mesajı beğenip, ilk yorumunuzda kaba bulmanızı çok iyi anlıyorum.

Başlık benim başlığım, gidip başka yere tenzih edin.
İki bira içip, yazııp yazıp sonra sildiklerinizle hatırlanmayın.

Selametle :vulcan_salute:

O yüzden insanlar uzaklasmişlar , 2021 ve bu zamana bakinca

2 Beğeni

Siz de uzaklaşabilirsiniz.
Hatta ben sizi uzaklaştırıyorum en azından bir süreliğine.

1 Beğeni

Meraktan sormak istedim , Eskiden ve çok eskiden pbw ve starsan da yok iken hatta ısı kontrolu de yokken , insanlar nasıl bira yapıyorlardı.

2 Beğeni

Hala niyet kötü , yarış , cocuksa , ayrica hangi hukuksal bağlamda afaroz ediyorasunuz üyeleri . Site kayitlari mevcut ,
.

1 Beğeni

Adamın yazdıkları nasıl silindi buna hakkınız var mı ? Hangi gerekçe ile bunu yapttiniz.

1 Beğeni

Uzaklastirabilidainiyl uyeleri admin olarak ve
bir çok yetki elinzde

1 Beğeni

Bunu kim düzenledi?..

1 Beğeni

Forumda elli sekiz bin milyon yerde elli sekiz bin milyon şekilde açıklanmış şeylerin okunması yerine aynı boş soruların tekrar tekrar sorulmasının verdiği yıpranmanın dışa vurumu.

3 Beğeni

Selim bey teşekkür ederim iyi niyetiniz için ama takildiniz şeyler sıradan , gündelik hayatlar .

2 Beğeni

@anon79215167 harikasın bildiklerin ve tecrubelerin ile Bobo sun

1 Beğeni