Sizi ve Selim Bey’i.
(Küçük bir not, Selim Bey’in söylediklerinde üslup açısından -bence- yanlış bir şey yok, kendisini rahatsız eden bir konuyu dile getirip eleştirisini ifade etmiş ve ben de o an yeterince hassas davranamamışım. Kusuruma bakmasın lütfen.)
Anlıyorum sizi , başa bakmadan duygusal olarak
Yeni sizi sadece biz rahatsız ettik üslup konusunda
Yazdıklarınızı okumak için zaman harcıyor insanlar. Lütfen kendinizi anlaşılabilir şekilde ifade etmek konusunda da özen gösterin.
1 Haziran da üye olup, 7 Ceycey mesajı beğenip, ilk yorumunuzda kaba bulmanızı çok iyi anlıyorum.
Başlık benim başlığım, gidip başka yere tenzih edin.
İki bira içip, yazııp yazıp sonra sildiklerinizle hatırlanmayın.
Selametle ![]()
O yüzden insanlar uzaklasmişlar , 2021 ve bu zamana bakinca
Siz de uzaklaşabilirsiniz.
Hatta ben sizi uzaklaştırıyorum en azından bir süreliğine.
Meraktan sormak istedim , Eskiden ve çok eskiden pbw ve starsan da yok iken hatta ısı kontrolu de yokken , insanlar nasıl bira yapıyorlardı.
Hala niyet kötü , yarış , cocuksa , ayrica hangi hukuksal bağlamda afaroz ediyorasunuz üyeleri . Site kayitlari mevcut ,
.
Adamın yazdıkları nasıl silindi buna hakkınız var mı ? Hangi gerekçe ile bunu yapttiniz.
Uzaklastirabilidainiyl uyeleri admin olarak ve
bir çok yetki elinzde
Forumda elli sekiz bin milyon yerde elli sekiz bin milyon şekilde açıklanmış şeylerin okunması yerine aynı boş soruların tekrar tekrar sorulmasının verdiği yıpranmanın dışa vurumu.
Selim bey teşekkür ederim iyi niyetiniz için ama takildiniz şeyler sıradan , gündelik hayatlar .