Şaraplık Üzümden Kültür Mayasıyla Adım Adım Şarap Yapımı

Engin hocam bu sene yaptigindan cok memnunum gercekten yavas yavas ustalik mi geliyor acemi sansi mi bilemedim icenlerde cok begeniyor bitsin istemiyorum valla…

2 Beğeni

Haberleşelim bu sene için. Uygun fiyata üzüm bulabilirsek süper olur.

1 Beğeni

Gruptan paylaşırım yine haberlesiriz,ayni kaynaktan devam ederiz adamin bağı masallah guzel urun veriyor​:smiley::pray:

1 Beğeni

Elinize sağlık, afiyetle tüketin. Benşm merak ettiğim oatlatma meselesi. Ankara’da bu iş için patlatma makineleri bulunabiliyor, İzmir’de bu olanak var mı? Çünkü miktar çok olursa bu iş sıkıntı olabiliyor.

Isin icine girdikce ogreniyorum bende gecen biriyle sohbet ettim patlatma ve temizleme makinesi olan birinden bahsetti bu sene degerlendirmeyi düşünüyorum gercekten miktar cogalinca eziyet oluyor detaylari ogrenince burdan paylasirim izmirde olan arkadaslarinda isine yarayabilir.

3 Beğeni

Gelişmeleri bekliyoruz

2 Beğeni

2022 mahsulüm nasil olmuş tatmış biri olarak :upside_down_face:

2 Beğeni

Tadanla tatmayan asla bir olmaz…

2 Beğeni

Izmirdeysen tadan olabilirsin😄

1 Beğeni

Ben çok beğendim şahsen. Düşük gövde ama kırmızı meyve aromaları gayet netti. Eline sağlık🍻

2 Beğeni

Zihnimin bir köşesine kaydettim bile. :slight_smile:

1 Beğeni

İzmire gelelim o zaman

2 Beğeni

Gelmediğiniz kabahat zaten…

1 Beğeni

Şu konuyu hortlatsak mı Harun :slight_smile: nedir durumlar, bu sene üzüm var mı, imece ye bizde dahil miyiz?

İzmir’de çoğu yerde bu sene üzüm sıkıntılı diye duydum, sezon başında hastalık geçiren çok bağ olmuş, köylüler çok dertliydi. İzmir’e taşındığım günden bu güne kadar her zaman bizim sitede üzüm olurdu, bu sene site içindeki tüm üzümler kurudu gitti ilk kez bende gördüm. Üzümü olanlar da yüksek rakam isteyebilirler. Geçen sene zeytin de sıkıntı vardı bu sene üzümde… :frowning:

1 Beğeni

Bu arada senin cabarnet sauvignon şarabın çok güzel olmuş, ellerine sağlık.

1 Beğeni

Bizim bahçede 2-3 kilo kadar çekirdeksiz beyaz var, ihtiyacı olan varsa uygun fiyata veririm (patlatma size ait).

1 Beğeni

Zengin semti sizinki, ÇY/ESK

1 Beğeni

Abi komşum olsan hemen gelir alır ve yapınca da bir şişe hediye ederdim, ama kısmet işte…

1 Beğeni