Engin hocam bu sene yaptigindan cok memnunum gercekten yavas yavas ustalik mi geliyor acemi sansi mi bilemedim icenlerde cok begeniyor bitsin istemiyorum valla…
Haberleşelim bu sene için. Uygun fiyata üzüm bulabilirsek süper olur.
Gruptan paylaşırım yine haberlesiriz,ayni kaynaktan devam ederiz adamin bağı masallah guzel urun veriyor:smiley:
Elinize sağlık, afiyetle tüketin. Benşm merak ettiğim oatlatma meselesi. Ankara’da bu iş için patlatma makineleri bulunabiliyor, İzmir’de bu olanak var mı? Çünkü miktar çok olursa bu iş sıkıntı olabiliyor.
Isin icine girdikce ogreniyorum bende gecen biriyle sohbet ettim patlatma ve temizleme makinesi olan birinden bahsetti bu sene degerlendirmeyi düşünüyorum gercekten miktar cogalinca eziyet oluyor detaylari ogrenince burdan paylasirim izmirde olan arkadaslarinda isine yarayabilir.
Gelişmeleri bekliyoruz
2022 mahsulüm nasil olmuş tatmış biri olarak
Tadanla tatmayan asla bir olmaz…
Izmirdeysen tadan olabilirsin😄
Ben çok beğendim şahsen. Düşük gövde ama kırmızı meyve aromaları gayet netti. Eline sağlık🍻
Zihnimin bir köşesine kaydettim bile.
İzmire gelelim o zaman
Gelmediğiniz kabahat zaten…
Şu konuyu hortlatsak mı Harun nedir durumlar, bu sene üzüm var mı, imece ye bizde dahil miyiz?
İzmir’de çoğu yerde bu sene üzüm sıkıntılı diye duydum, sezon başında hastalık geçiren çok bağ olmuş, köylüler çok dertliydi. İzmir’e taşındığım günden bu güne kadar her zaman bizim sitede üzüm olurdu, bu sene site içindeki tüm üzümler kurudu gitti ilk kez bende gördüm. Üzümü olanlar da yüksek rakam isteyebilirler. Geçen sene zeytin de sıkıntı vardı bu sene üzümde…
Bu arada senin cabarnet sauvignon şarabın çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
Bizim bahçede 2-3 kilo kadar çekirdeksiz beyaz var, ihtiyacı olan varsa uygun fiyata veririm (patlatma size ait).
Zengin semti sizinki, ÇY/ESK
Abi komşum olsan hemen gelir alır ve yapınca da bir şişe hediye ederdim, ama kısmet işte…