(REZERVE EDİLDİ)Kegking Snub Nose 35L : Basınç seti dahildir. Yüzer şamandıra, bir adet ball-lock bira konnektörü(resimlerde yok ama göndereceğim), bir adet ball-lock gaz konnektörü ve kegland spunding basınç kontrol valfi.
Fiyat 5000₺
İki adet kısa shank akış kontrollü musluk. Birinin ağız kısmı hafif içine göçük aldığımda böyle gelmişti. İkisi de sorunsuz çalışıyor.
Fiyat: 800₺(Tane)
Üç adet ball-lock cornelius fıçı. Kozmetik olarak takılmazsanız işinizi rahatça görür. Kullandığım süre zarfında sorun yaşamadım. Bir tanesinin kapak sıkıştırma papuçları eksik(Tamir bandı sarıp kullanmıştım) ve taban kısmında ezilmeler fazla onu biraz daha uyguna bırakıyorum.
Fiyat: 1000₺(Tane), Papuçsuz olan 900₺
(AÇIK OLAN REZERVE EDİLDİ) İki adet Kegland Pluto Tabanca Musluk: Hiç kullanılmadılar. Birisinin paketini hortum denemek için açmıştım. Açık olanı takılı hortumla göndereceğim. Hortum da sıfırdır.
Fiyat: 600₺(Tane)
İki adet çelik ball-lock sıvı konnektörü: konnektörlerde takılı olan hortum giriş aparatları dahildir. Normalde ayrı satılır.
Fiyat: 500₺(Tane)
Çelik Dryhop Kapsülü: 7 cm çapında, 18 cm boyunda.
Fiyat: 350₺
Sobo WP-400S Akvaryum Kafa Motoru: Ürün sıfırdır. Ancak geldiğinde ikinci fotoda daha net gösterdiğim kablo kapağı kısmı çatlak gelmişti. Hızlı yapıştırıcı sürmüştüm. Çatlak olan yer yalnızca kapaktır. Kapak altında asıl silikonlu izole bölüm var. Sızdırmazlığı bu bölüm sağlıyor. Sıcak günlerde musluk suyu soğutmada yetersiz kaldığında kafa motoru buzlu su dolu bir kovaya bırakılır. Serpantin musluk yerine kafa motoruna bağlanır ve soğuk su kova içinden serpantine devir daim ettirilerek mayşe istenilen sıcaklığa indirilir. Serpantine su basmaya ve devir daim ettirmeye yetecek kapasitede olan modeldir.
Fiyat: 750₺
Kargo indirimli olarak yurtiçi kargo alıcı ödemeli olarak gönderilecektir. Bulunduğum şehir Aksaray. Fiyatları uygun tuttum pazarlık teklif etmezseniz sevinirim ![]()