Merhaba herkese. Yaklaşık 5 yıldır kullandığım ekipmanlarımı komple satmak istiyorum. Ederi ne kadar kestiremiyorum ancak biraburada sitesindeki 35L BrewZilla 4 Gen ekipmanını satın almayı finanse etmek için satmak istiyorum. Kazanı komple kendim toparladım. Hesaplamam doğruysa 40-43 litre maks hacme sahip. 2000 watt rezistansı var, hacim göstergesini kendim ekledim. Yazıları silik ancak asetatlı kalemle belirginleştirilebilir. Kazan musluğunu yeniledim. Örneklerini internetten toparlayıp yaptırdığım bazuka filtrem de var. Zafer Doğan’dan tedarik ettiğim malt sepeti ve serpantinim de mevcut. Kazanın termostat sistemini de kendim toparladım. Tüm ekipmanlar paslanmazdır. Rezistanstaki kararıklık pastan değil uzun süreli kullanımdan ileri gelmektedir. Fotolar ektedir.
2 Beğeni
Bu tarz ilanlar için ayrıca konu açmak yerine
https://craftbeertr.com/t/yabanciya-gitmesin-satilik-takaslik-hibe/109
Bağlantısından (satılık ilanlar) paylaşım yapsanız daha iyi olur.
2 Beğeni
Kategori altında spesifik satış ilanları gördüğüm için bu şekilde yaptım. Çok dağınıl oluyor derseniz bahsettiğiniz yere yazabilirim.
Bir kaç ayrı yerde ilan olmadıktan sonra sorun yok, hatta satılırsa konu kapatılabildiği veya silinebildiği için daha da iyi oluyor.
1 Beğeni
Tek bir başlık altında daha iyi olur yoğunluk olmuyor. Engin abinin dediği gibi ürün hemen satılır ilan ve başlık kaldırılırsa tabi daha iyi oluyor.
1 Beğeni