Uzunca bir süre yapma bira yapma olanağım olmadığı için elimde bulunan 4 adet mayayı -ihtiyacı olan arkadaşlar varsa ve mümkünse bir kişiye bir paket maya düşecek şekilde- bila-bedel paylaşmak isterim. Mayaların son kullanım tarihleri aşağıdaki şekildedir.
Safale WB-06 (02/2021) Tarihi geçmiş olsa da sorun yaratacağını sanmıyorum.
Safale BE-134 (10/2021)
MJ M84 (11/2021)
Edit: M84 bir adet kalmıştır.
Büdüt:wb-06 da verildi.
HİPDER veya ÇESAL derneklerine yapılacak bağış karşılığı 2 kasa Tuborg ve 2 kasa Efes boş şişe, kasaları ile birlikte ücretsiz olarak, Çeşme’de elden verilecektir. Mümkünse her bir kişiye 2 kasa düşücek şekilde şişeleri iletmeyi tercih ederim.
Karışıklık olmaması adına öncesinden iletişime geçilip şişelerin mevcut durumunu öğrenmeniz rica olunur.
Açtığınız ilandan satmak için olabileceğini anlayacak kapasitedeyim fakat aynı şekilde siz bu foruma tepkili olan bi insanın ilanını açıp forumu amacı dışında kullanmamanız gerektiğinin ne derece farkındasınız emin değilim.
Selam,
Hazır elim değmişken, sıfır aldığım ve çok güzel baktığım iki adet cornelius fıçıma da kıyıyorum ve ikisini 1000tl’ye bırakıyorum. Yanında iki adet ball-lock bağlantı, 3mt bira hattı, bir adet bar musluğu(akış kontrolsüz) hediye ediyorum. Ankara içi elden teslim edeceğim. Bi kaç tane de fotosu olacaktı bi bakayım.
Edit: Arkadaşlar hop spider ve fıçıları @Gulendam satın aldı. İlginiz için teşekkürler
abi 4-5 aydır bira yapmıyorum, epey de kilo almışım, gözüm almıyor pek. bundan sonra tüketimi düşürmeyi ve daha kolay ama en azından müdehale edebileceğim şekilde sade malt özleriyle oynayarak devam etmeyi planlıyorum
Stok temizliğine başladım.
Aldığımdan beri hiçbir reçetede kullanmadığım, karanlık ve serin yerde saklanmış olan 1’er kiloluk Weyermann CaraMunich1, CaraAroma ve Carafa1 topluca satılık. Hepsi 75₺
Ayrıca alındığından beri, içinden tarife göre kullandıkça yeniden vakumlanarak buzlukta saklanan 1 kiloya yakın 2020 hasat Bilecik Aroma şerbetçiotum var. 250 gr. - 50₺
Istanbul b.düzü civarı elden teslim veya alıcı ödemeli kargo ile her yere gönderebilirim.