Satılık Serpantinli JET30 - Antalya

ButikBira’dan almıştım. Onlarca kez kullandım. Makina yatmadı. İşlek. Satılıktır. Kargoya veremem, Antalya’da elden almak isteyen olursa makina başında pazarlık yaparım. Sıfır fiyatını şuan bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yazsın ona göre fiyat belirleyebilirim. (enflasyona ezilmeyelim) Makinada azıra vs yok. Hiç arıza yapmadı.

Neden satıyorum?
Çünkü tekrar kit biracılığına dönüyorum. İnanılmaz yorucu bir şey tam tahıl. Ayrıca Antalya’da yaşıyorum, gelen giden çok, bira tüketimi yüksek. tam tahılla misafir falan doyurulmuyor. Kit birasını daya gitsin misafire. Yetti gari.
Dileyen “[email protected]” adresine mail atarak soru sorabilir. gelip görmek isteyen iletişim kurabilir.

Ayrıca malt değirmeni de satılık. Çok kullanıldı ama sorunsuz.Butik bira değil, Ankara imalatı.

1500 diyelim.

Kit birasını misafire, tam tahılı kendine, bu da bi öneri😉
Tam tahılı içen kit içebilir mi, bilemedim, ben kendi adıma böyle bi düşüş yaşamak istemezdim açıkçası

1 Beğeni

öyle yaptım tabi bir müddet ama sonuçta tam tahıl yaptığımı biliyor allahsızlar, ısrarla tam tahıllar isteniyor :slight_smile: yoruldum artık. kit birası ne büyük kolaylıkmış. küçük çevre yapın, eve fazla insan almayın. zile basan olursa evde yokmuş gibi yapın. belki o zaman kite düşmezsiniz :slight_smile:

1 Beğeni

16 fıçım da dolu bana komaz😁ben yapmayı seviyorum, o yüzden yorucu gelmiyor, evden de misafir eksik olmaz ama genelde iki haftada bir rakı misafiri olduğu için sonrasında fazla tüketemiyorlar

2 Beğeni

Zaten bu pahalılıkta kimse ikinci el bile olsa bunu satın almaz. Ben kışa doğru (işgalciler Antalya’yı terk edince.) kaynatırım.

2 Beğeni

Tabi yaa ne gerek var satmaya, tam tahıl candır, sky is the limit…

1 Beğeni