İngilizce bilsem alırdım.
Ayrıca
İngilizce bilsem alırdım.
Ayrıca
Beleş pdf’leri internette mevcut.
İngilizce yoksa bile translate programları artık çok iyi çalışıyor.
Gıdaya uygun değildir demelerinin nedeni saflık oranının buna uygun olmaması sanırım. Bizim kullandığımız miktarlarda bu ne kadar önemlidir bilmiyorum.
Şöyle bir şey buldum:
Bende tuz sipariş veriyordum, aşağıdaki siteden daha önce bir kaç kez kimyasal aldım. 500 gr kargo ücreti 150TL ile birlikte toplam 475 TL. Biraburada eski rakam 100gr 95TL.
İstersen buradan alabilirsin. Açıklamalarda gıda sektöründe kullanılır diye yazmışlar Saflık: 98,0-102,0 %
Formülü: CaSO₄.2H₂O
Molar kütle: 172.17 g/mo
Hatta benim de ihtiyacım olabilir, eğer 500 gr bana fazla dersen bölüşebiliriz ![]()
Bölüşebiliriz, bana uyar
250 gr uzun süre yeter
Ok, sen mi ben mi alayım kısmını sana bıraktım, yazarsın, her şekil bana uyar ![]()
Şu anca hazırlanıp çıkmam lazım, iki aydır doğrudürt bira içmiyorum, sıkı rejime girdim, bu gün de pilates’e başlıyorum, eğer hazırlığa başlamazsam ilk günden geç kalacağım ![]()
Bence saflık oranından çok, diğer kısmın ne olduğu önemli. Mesela %99 saf diyorsa, acaba %1 ne var içinde? Sanırım gıdaya uygunluğu da bu içerik belirliyor.
%99.5 saf olsun isterseniz ‘eski’ fiyatı şu:
500g → 2.439,16 TL
@piizman biraz önce bilgi verdi Biraburada stoklarına Gypsum Tuzu CaSO4 yeniden girmiş
Bizim gibi bekleyen var ise bilgisi olsun…
Darlaya darlaya soktum stoklara ![]()
Yine de alternatifleri de öğrenmiş olduk, blab markette mevcut. Teşekkürler @augurs