Ettim
Hücrem yeşil boyanmamış
Amanın!
Bir noktada karıştırmaya başlayacağım çok barizdi zaten…
Kusura bakmayın ne olur, düzelttim hemen.
Arkadaşlar gösterdiğiniz özen ve hassasiyet için çok teşekkür ederim.
Tüm ödemeleri aldım, son tişörtler de bu akşam üretilmiş olacak.
Bana ulaşır ulaşmaz kargo ile teslim alacak arkadaşların tişörtlerini hızlı bir şekilde göndermeye gayret edeceğim.
Katılan arkadaşlara forumun devamı için sağladıkları destek için de ayrıca teşekkür ederim.
İyi ki varsınız.
Ne yazık ki tişörtler ancak ulaştı elime.
Bu durumda şehir dışındaki arkadaşlara planladığım kadar erken gönderememiş oldum, lütfen kusura bakmayın.
Hatay dönüşü, pazartesi ya da en geç salı günü kargoya vermiş olurum.
Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler.
Arkadaşlar tişörtlerin büyük kısmı Hatay’da sahiplerini buldu.
Teslimat bekleyen tişörtlerde durum şöyle:
@Durul, @cNoyd ce @Crusher’ın tişörtleri @Msk’da (elden ve kargo ile gönderilecek)
@EmrU, @Arizeus ve @Recai’nin tişörtleri @Apo_Cinar’da, @Apo_Cinar Anadolu yakasında. @EmrU ve @Arizeus, lütfen @Apo_Cinar ile temas kurun, uygun bir şekilde teslimat ayarlayın. @Recai’ye sordum, kargo ya da elden teslim için yanıt bekliyorum. Pendik / Göztepe civarı bir yerlerde olabilir gibi görünüyor, bir Angaralı olarak ben Beyoğlu’nu önerebilirim size.
@Piizman’ın tişörtü bende ve yarın kargoya vermeye çalışacağım.
@augurs’un tişörtünü @Ozerrock elden teslim edecek.
Kalan arkadaşlar da teslim aldıkça bana haber verebilirseniz sevinirim.
Hepinize bir lez daha teşekkürler.
Tişörtlerimi bugün aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. @Apo_Cinar kardeşime ayrıca teşekkürler.
Beden karışmış biri L beden gelmiş. Seneye de giyerim diye birini büyük gönderdiğini anlıyorum @BoBo
Güle güle kullan dostum.
İlla ki bir şeyleri karışmasa olmazdı zaten. Olabildiğince sistemli bir şekilde ilerlemeye çalışıyorum ama hep oluyor bir şeyler.
Muhtemelen @Apo_Cinar karıştırmıştır.
Bende müsait bir zamanda görüşürüz hem tanışırız hem tişörtümü alırım demiştim ama @Apo_Cinar a medeniyete karışamıyorum bir türlü
@Apo_Cinar hadi ama yaa… İnsanları mağdur etmeyelim, bir daha herhangi bir imeceye katılmayacaklar sonra… Cık cık cık!
bende alamadım hala tişörtü ya. bi toplaşma mı ayarlasak
İstanbulda yaşayan kaç kişiyiz acaba forumda ? Merak ettim doğrusu🤔
Ayarlanabilir neden olmasın, benim bildiğim istanbul’da en az 6 kişi var @Recai gizli istanbullu’lar da olabilir
Aramızda İrlandalılar da olabilir mi bu durumda?
Gizleyen İstanbullular haksız sayılmaz. Herkes kaçıp kurtulma derdinde😊