“1. Geleneksel Hatay Buluşması” detayı süper olmuş 
Ilk seferinde gelenekselleşen aktiviteleri seviyorum 
Gelenekleşen Hatay’ daki buluşmalarin ilki mi olacak yoksa buluşmalar gelenekselleşip ilki mi Hatay’ da olacak
tam anlayamadım.
Herkese açık mı planlanır bu? Bu işin konaklaması, organizasyonu, mekanların ayarlanması vs gerçekten zor iş.
Bahsettikleriniz işin henüz netleşmemiş noktaları zaten. Zamanla belli olacaktır illa ki.
Organizasyon için bizim bir şey yapmamıza gerek kalmayacak çünkü @Apo_Cinar hallediyor her şeyi. Geçen hafta konuşmuştuk, “O iş bende, ağabey,” demişti (bu virgül, sonrasında isim uygulamasının Türkçede pek kullanılmadığını demiş miydim?). Koca bir hafta geçti aradan, epey yol almıştır diye tahmin ediyorum.
Bize söylenen @Apo_Cinar tarafından; geleceksiniz yiyecek içecek kalkacaksınız şeklinde idi.
@Apo_Cinar yanlış anladıysak değiştirelim başlığı…
Ama sen de haklısın, hastalık falan da var.
Ne bileyim…
Bu aralar çok ortalıkta değil, hazırlıklar yoruyormuş. Sanırım detayları akşam paylaşacakmış bizimle (:
Valla kendimi çok şanslı hissediyorum…
Ben şu anda olay yerindeyim. Evrak ve ev işleriyle uğraşıyorum ama yapılacak işler varsa vakit ayırabilirim
Ev sahibinden ses çıkmayınca hemen alternatif ev sahibi oluştu 
Acaba bi “Kaybedenler ve Kazananlar” başlığı mı olsa forumda?
Bir süredir foruma uğrayamadım ama Cumartesi konuşuruz son durumu. @anon79215167 abi kabul ederse tabi 
Estağfurullah… Her zaman başımızın üzerinde yerin. Onur duyarız
Zeytin konağı diye bi bira bahçesi varmış
@anon79215167 beni kabul etmese yeridir, bir süredir bildiğin yoklama kacağıyım
. Allahtan gönlü geniş 
Evet onu duydum fakat hiç gitmedim. @Baltazar hocam sen o tarihe kadar benden daha fazla Hatay’lı olmuş olacaksın bence 
Yatılıyor mu orada? Yatılmıyorsa olmaz, biz yiyip içip uyuyacağız. Zoom mantığı 
Aman hocam lütfen demeyin öyle…
Gönüllerimiz bir, biliyoruz zaten.
Ahaha bulunur yatacak yer ev sonuna kadar açık
Biz yer bulduk ta, siz diğer ıvır zıvırları hazırlayın. Yan tarafın cevizli biberi ve humusu iyiydi, biberli ekmek işi de bende. Hadi çerez grubunu da üstüme alıyorum, gerisi senle apo da.