Akşam mangalı ben yakarım 
Bize her yer Hatay 

birer bira açaydınız 
Gerekli değiş tokuş itinayla gerçekleştirildi 
Biz hatunla hazırız. Eşi ile gelenler ya da yalnız gelemeyenler el kaldırsın lütfen:)
Eylül başına kadar benim işler biraz karışık(taşınma,yerleştirme vs.) gibi duruyor. Ama yeme içme konusunda şu iki üç günde iyi keşifler yaptım. Nasıl bir organizasyon yapacağımıza neler yapacağımıza karar verirsek elimden geleni yaparım.
Kaç günlük organizasyon olacak? Kaç kişilik olacak? Bira ile ilgili bir toplanma olacak mı? Antioch bira fabrikasına gidelim mi? Turistik geziler de olsun mu? Yoksa herkes serbest mi dolaşsın sadece belli toplanma vakitlerinde mi toplanalım?
Yemek konusunda önerebileceğim yerler açısından:
- Harbiye’de hidroda rakı meze künefe güzel ama salaş
- Şehir merkezinde eski konakların restorasyonu ile oluşan daha füzyon mutfaklardan oluşan yerler var
- Samandağda balık ve meze rakı yapılan yerler de var.
- Kasap-fırın tepsi ve kağıt kebabı yapan yerler var ama alkolsüz oluyor genelde.
Hepsi ve daha fazlası cumartesi zoom unda…
Merakla bekliyoruz hadi bakalım.
Bu konuyu hemen karara bağlamayalım.
Mangalı koyayım mı arabanın arkasına?
Ben Derin efendi ile geleceğim, hayırlısıynan.
Neden olmasın…
Gündüz saatleri için şart bence böyle organizasyonlar. İsteyen gelir istemeyen dinlenmeyi tercih eder diye geçiyor aklımdan.
Zaten ne alternatifler olduğuna bakarız gelmeden, biraz da kendiliğinden şekillenecektir.
Ocakbaşını kimselere vermem
stratejik ve jeopolitik olarak en kritik konumda.
Orda varmış mangal diyorlar.
Babamı hatırladım bir an…
Bizde aile geleneği, dediğine alışık değilim ben.
Bu deneyimi en son 1996 gibi yaşadım, demiş olayım.
Ocakbaşı yanıbaşında ben de olurum
Ohoooo…
İş çatallanmaya başladı.
Cekilin o ocagin basindan….
Buyuk sefe yer acin. 
O kadar pişirene yiyen de lazım. Ben kenarda tadıımda olayım bari 
Boğaç a söz verdiğim bir etli bir de etsiz çiğköfte yi yapar çekilirim, size kolay gelsin…
Alllaaaa…
Budur işte.
Biri çiğ kofte mi dedi😋
Hocam kusura bakmayın, arkadaşın aklı karışmasın diye düzeltme ihtiyacı hissettim… Şöyle olmalıydı bu cümle:
Biri etli çiğ köfte mi dedi?