Türkiye Ev Biracıları: Forum - 29 Ekim Hatay Buluşması

İŞte en kolayını garanti edemiyor, diğer bir deyişle sky is the limit!

2 Beğeni

Şöyle söyleyeyim eş zamanlı misafirlerim de var onlara da 3 günlük müze, gezi ve yemek planı hazırlıyorum. İsteyen katılabilir

1 Beğeni

O-hooo…
Uöak biletlerini iade opsiyonlu mu almıştınız?

Peki künefe? :crazy_face: :grin: (20krktr)

2 Beğeni

Ahaha o da var tabiki

1 Beğeni

Bu akşam bi cuma zoom buluşması mı yapsak

1 Beğeni

Sırf buluşma için işin gücün arasına sıkıştırıp 2 günde 3 kaynatma yaptım. Umarım yetişirlerse buluşmaya getireceğim

4 Beğeni

Bir hafta kaldı ya…
Bi de o kadar zaman beklenir mi diyordunuz.

4 Beğeni

Arada Ankara olmayaydı daha uzun gelirdi.

4 Beğeni

16 Beğeni

17 Beğeni

Bardaklarla beraber bu çiğköfteden de gelecek di mi bize. Gelsin çünkü pls.

3 Beğeni

Yoo… O köfte Hatay special…
Çok oldu tükeneni.

7 Beğeni

Her ne kadar gurme sayılmasam da, Dün akşam denediğim biralarla ilgili bir kaç yorum yapmak isterim:

• @menegin hıyarlı saison: salatalık tadı biraya kesinlikle çok güzel geçmiş, arkadan gelen de karabiber ve kekik? Aromaları ile güzel uyum sağlanmış. Acaba salatalığa kontrast oluşturacak bi tad daha olsa nasıl olurdu diye düşünüyorum.
  • @menegin’s reyhanlı saison ve @anon79215167 rhoobust(böyle mi yazılıyor) saison: çok fresh iki saison. Güneşten sonra lıkır lıkır içilesi.
  • @menegin wit: çok yeni gazlanmamış olsa da bir blancsever (itiraf) olarak kesinlikle güzel olacak bir bira.
  • @Lacivert vienna lager: stilinin dışında hoppy. Karamel tatlar zor geliyor ama vienna lager değil de hoppy lager olarak düşününce güzel bira.
  • @Lacivert Sabro İPA köpük problemi dışında (:wink:) oldukça başarılı bir ipa. Olmuş bu
  • @menegin baltic Porter : zaten ödüllü bir bira. Meyan kökü çok yakışmış. Kahve kakao aromaları dengeli. Çok beğendik.
  • @Msk turşu: biraları gölgede bırakabilecek güzellikte. Markalaştırmalısın.

Gelen herkesin ayaklarına sağlık. İyi ev sahipliği yapamamış olabilirim ama bir ortama alışınca hepinizi tekrar beklerim :sparkling_heart::hugs:

17 Beğeni

Çok iyi ağırlandık çok teşekkür ederiz, hatta 2. Buluşma konuşulmaya başlandı. senin biraları içince elden geldiğince ben de yorumlamaya çalışırım.
Hıyarlı saison da karabiber ve kekik yok aslında ama maya direkt karabiber veriyor.

Bu arada ismi @ers tarafından değiştirildi

13 Beğeni

Herşey gayet güzeldi, sana da @Apo_Cinar a da çok teşekkürler. :clap::clap::clap:

12 Beğeni

Herkesin ayağına sağlık, iyiki geldiniz. Varsa bir kusurumuz yazın da bir sonraki buluşmada düzeltelim :grin:

8 Beğeni

Biri demiş ki her ne kadar iyi ev sahipliği yapamamış olabilirmiş, öbürü demiş ki varsa bir kusuru yazacakmışız da…

Arkadaşlar kişisel kanaatim ona onun hantal kalacağı, erik dalının da gevrek kaçacağı yönünde… Bu durumda en iyi seçenek beşe on diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

8 Beğeni

Şaka bir yana iki arkadaşımız sayesinde muhteşem bir hafta sonu geçirdik. Gördüğüm kadarıyla herkes çok büyük keyif aldı ve çok eğlendi.

Çok teşekkür ediyorum ikinize de…

11 Beğeni

Emeği geçen tüm dostlara teşekkürler. Harika bir buluşma oldu. Ev sahipliği için @Apo_Cinar ve @Baltazar 'a, ev sahiplerinden geri kalmayan @menegin 'e ayrıca çok teşekkürler.
Tadım için bira gönderen @Djindemir seni de unutmadık teşekkürler, eline sağlık :slight_smile:
Seneye 29 Ekim Hatay buluşması için yer ayıralım bence :wink:

25 Beğeni