fotolardan anladığım kadarıyla çok eğlenmişsiniz, kıskandım valla.
Ne güzel iki gündü o öyle.
Basta ev sahiplerimiz @Apo_Cinar ve @Baltazar ve artık manevi ev sahibi mi demek lazım, ne lazımsa @menegin 'e çok ama çok teşekkür ediyorum. Ama @Apo_Cinar 'ın nefis ev ahalisini de işin içine katmadan olmaz. Bu kadar misafirseverlik olur ancak. Sayelerinde müthiş bir gece yaşadık. Tabii tanımaktan onur ve sevinç duyduğum tüm dostlarıma da içtenlikleri için minnettarım.
sanki herşey son derece güzel değilmiş gibi, pasta üzerinde kiraz, bira üzerinde köpük olan bu bıcırıkları da unutmayalım tabii:
Ben de kendi adıma ev sahiplerimiz @Apo_Cinar ve
@Baltazar başta olmak üzere ve kendisi gelmese de gönderdiği enfes şaraplarla keyfimize keyif katan @FAtE ve biralarını bizimle paylaşan @Djindemir ve kendilerini zoom toplantıları dışında ilk kez gördüğüm ve tekrar tekrar iyiki buradayım, iyiki sizleri tanıma fırsatı buldum dedirten tüm dostlara teşekkür etmek istiyorum. Elbette @Apo_Cinar İn ailesinin misafirperverliği de unutulmazdı.
Adam gülüyor ama o balık pişene kadar kim bilir kaç tane fırça yedi…
İşte böyle oluyor @Msk!
Bir yerden sonra şerbetleniyorsun. ![]()
Tam tersine, geniş almıştım da size yoğunlaşalım diye kırptım… Önceki kırmızı şey canımı sıktı…
Doğru diyorsun galiba ama… geniş almayı becerememişim.
Tabii doğru diyorum. Başka türlüsü düşünülebilir mi? Ya geniş almayı becerememişsin, ya doğru dürüst çerçevelemeyi. Yani sonuçta… becerememişsin.
Özür dilerim…
Hatta tekrar özür dilerim.
Tek özür 20 karakter olmuyor, malumat.
Ahaha aynen böyleydi
Zaten 20 karakter zorunluluğunun gerekçesi o.
Keyifle okuyorum lütfen devam 
Bir dahaki buluşmada bardak ya da açacak değil bere yaptıralım
tam önünde forumun olgusu olsun 
Hani balon olacaktı???

Ya hani sürprizini kaçırmayacaktık!
Hatay’da “bohur” diyorlarmış ama bence üzerlik otu.
Nazar amacıyla yakılıyormuş
Nazar degdirmek için belli ki.
Bu amcayı da @ers gönderdi demek ki.
Peşimden ayrılmadı bir türlü, anlamıştım bı numara olduğunu.
Ya ne nazarı?
Oralılar derin adamlar. Şehrinin tehlike altında olduğunu, senden kurtulunması gerektiğini anladı, sinek kovar gibi dumana başvurdu. İlkokul numarası bile 666 olan adamdan tırsmasın da ne yapsın.
İşte aradığım tanım.
Terliksi hayvandan amblem olmayacağı ortada, buna ne desek diye düşünüp duruyordum, olgu iyi oldu. Bere yaramış anlaşılan.