Yabancıya Gitmesin | Satılık-Takaslık-Hibe

numaranı verirsen arkadaşım uğrayacak sana

Msj atıyorum özelden

Oxebar fıçılar satıldı.

Full dolu tüp ve Ocak. 2 kutu biraya vereyim maksat alışveriş olsun.
İstanbul

6 Beğeni

Uzun shank ile birlikte (kısaları da mevcut) verilecek 2 adet akış kontollü musluk vardır.
Adet fiyatı olarak 1000TL’dir.
İş yoğunluğumdan dolayı forumu pek kontrol edemiyorum. Bana aşağıdaki numara üzerinden ulaşabilirsiniz.
05302121012

Lütfen aynı mesajı farklı başlıklarda açarak paylaşmayalım !

Sadece acılık için kullanılabilecek iki kiloya yakın muhtelif şerbetçi otu veriliktir. 4-5 yaşında olanlar var aralarında :grinning:

Buzlukta saklandı, 15 gündür oda sıcaklığında. Meraklısı çıkarsa cins vs bakabilirim.

5 Beğeni

Forumumuzun en başından beri olan yöneticilerimizden kendisi , nerdesin bilader

2 Beğeni

Onlar artık olsa olsa dekorluk olur.
Epoksi reçine ile karıştırıp bir şeyler (bardak altlığı, musluk sapı vs.) yap bence :slight_smile:

3 Beğeni

Bu ara buralardayım ama Dubai’ye yerleşme durumum var, bahar temizliği yaparken şotları bulunca belki birinin işine yarar dedim :grinning:

2 Beğeni

Vakumlular fiziki formunu koruyor musluk sapında falan güzel durur hakikatten :+1:

Ya da commercial vs craft şişeleri yapılıyor ya öyle bir şey yapabilirim malt alıp :rofl::pray:

2 Beğeni

Merhaba. İhtiyacım kalmadı ürünlere.

Serpantin 25cm çap
Kapak kapatıcı

İki üründe kozmetik olarak 10/10

Fiyat : 1000₺

Stock out. (20 karakter)

Herkese selamlar.
Yeni mesaj yazmayı becerebildim mi yoksa yanlışlıkla son mesajı mı yanıtlıyorum anlayamadım.
Kişisel nedenler yüzünden uzun zamandır forumdan ve bira yapımından uzak kaldım. Görünen o ki daha bir süre uzak kalacağım.
Elimde kullanmadığım bir sürü malzeme var. Kiminin tarihi de geçmiştir ama umarım birinin işine yarar. Kadıköy’de elden alabilecek varsa cüzi bir paraya veya bir miktar biraya veya ücretsiz, sevabına verebilirim :slight_smile:

10 kasa muhtelif şişe
4 adet kova
1 alüminyum kazan (kaç litre hatırlamıyorum ama kocaman)
1 çelik serpantin (bira buradadan almıştım)
1 malt değirmeni (Zafer Beyden almıştım)
1 aktarma pompası
1 kapak kapatıcı
Açılmış ve açılmamış ama tarihi geçmiş muhtelif maltlar
Tarihi geçmiş muhtelif şerbetçi otları
Bilimum kapak, ıvır zıvır musluk, hava kilidi, termometre, hidrometre vs.
Bir adet soğutucu çanta
Bira şişesi ağacı
Bir de malt özütü kalmış hatta :slight_smile:

Foruma çok sık giremiyorum. Forum kurallarına aykırı değilse numaramı bırakabilirim.

6 Beğeni

Serpantin ve bir kısım malzemeyi verdim. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Kalanlar:
Malt değirmeni (sembolik bir ücrete veya bira karşılığı)
Diğerleri ücretsiz. Gelip alma imkanı olanlar lütfen haber versin.

Plastik fermentasyon kovası (kullanılmış)
Hidrometre
Termometre
Ölçüm kabı
Tartı
10 kasa 50 lik şişe (kasasıyla birlikte)
Şerbetçi otları (tarihi geçmiş)

Sadece şişeler ve kasalar kaldı. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Hafta sonuna dek talibi çıkmazsa şişeleri atacağım.

1 Beğeni

herkese selamlar. yakın tarihli olarak satışta göremedim ama bi arkadaşıma makine ve ekipman arıyorum. satışta olan ya da satmayı düşünen varsa iletişime geçerse sevinirim

Merhaba, ne ihtiyaç varsa konuşabiliriz, elimde istediğiniz şeylerin muhtemelen hepsi vardır

3 Beğeni

Merhaba, taşındığım evde 2-3 yıldır kullanılmayı bekleyen ekipmanlar kaldı. Bunları elden çıkartmak istiyorum. Herhangi bir fiyat belirleyemiyorum çünkü uzun zamandır hobiden uzak kaldım. Değerini bilecek bir arkadaşla anlaşıp vermeyi düşünüyorum. Fiyatı bu yüzden belirleyemedim bir şekilde anlaşılır. Mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Ürünler Pendik, Kurtköy’de.

Fotoğraflarda olmayan Jet 30 ve malt değirmeni var. Jet30’un garantisi bitti, sadece 2 kez kaynatma yapıldı. Kutusunda duruyor.

Ve fotoğraflarda gördüğünüz diğer ekipmanlar.

Arçelik derin dondurucu, stc-1000 takılı, gaz dağıtıcısı var. Musluklar kullanılmamaktan baya kirli duruyor. Temizlikle çıkar mı emin değilim.
Cornelius fıçı üç adet, iki pinlock, bir balllock
ispindel, şarj soketi tamir olması gerekli.
yıldız meşrubat regülatörü, bir gösterge düşünce yamuldu. Tamir gerekli.
igloo termos, musluğu yok.
jet 30
malt değirmeni

3 Beğeni

Merhaba,
Umarım her ekipman yerini bulur.
Eğer tekrardan hobiye dönüş yapmayı düşünürseniz teknik destek verebilirim. Belki Ispindel’ı tekrar hayata döndürebiliriz, yıldız mestrubat göstergesini değiştiririz vs.
Not: ben de çok yakındayım…

1 Beğeni