Merhaba,
Kasasız 50’lik 40 küsür temiz boş şişem var.
İsteyen olursa Sancaktepe’de teslim edebilirim.
Listede kediyi göremedim, o da dahil mi
Hayırlı satışlar.
üstüne para versek alan olmaz öyle şahsına munhasır bir kedi kendileri
Öyle olmayanı var mı zaten… Hepsi “çatlak”.
Elimde çay makinesinden bozma, sanırım 22 lt hacminde bir kazan mevcut. Mevcut hali hiç iyi değil, rezistans yanıkları, tanımlayamadığım farklı izler,lekeler vs var.
Şu hali ile bira yapmaya hijyen açısından pek uygun değil gibi geliyor bana. Sağlık açısından zararlı olmasa bile estetik açıdan can sıkıcı.
Ben adam ederim bunu diyen varsa, gelirken bir kaç ev birası getirip, kazanı yüklenip götürebilir.
Yer: Maltepe/İstanbul
Not: Mevcut halinin iyi olmadığının altını çiziyorum…
Yani şişe başına hemen hemen 25.TL… Garip bir ilan.
Sıfırı 20 adet 900₺. Çok az kullanıldı ve 40 adet veriyorum. Kasa fiyatı ise tekellerde 100₺ şuan İstanbul’da. Garip olmaması için kaça koymalıyım ? Güncelleyebilirim hemen.
Tekel’den sadece 1 kere kullanılmış şişeleri 10 TL’e aldım en son.
Sevgili hocam, tekel şişesi değil ki. Tekel şişesi olsa pek tabii koymazdım ilana. Para vererek aldığım tekrar kullanıma uygun diye koydum neredeyse yeni sayılır. Fiyatı düşürebilirsin deseydiniz düşürürdüm sözlerinizle öldürdünüz malzemeyi ihtiyacı olan da almaz bu saatten sonra. Kaldırayım en iyisi.
Tekel şişesi dahi ilana koyabilirsiniz, bunun için herhangi bir engel görünmüyor. Aldığınız şişelerin sizi satıştaki cezbeden yanı hiç kullanılmamış olmasıdır. Aldığınız şişeler kullanıldıktan sonra tekel şişeleri ile arasında herhangi bir fark kalmıyor. Dolayısıyla sıfırı buydu demeniz birşey değiştirmiyor. Tekel şişe fiyatı ile kıyas edip buna etik bir karar vermek sizin insiyatifiniz, kimse size dayatma yapma hakkına sahip değil. İhtiyacı olan arkadaşların mukayese yeteneğine sahip bireyler olduğunu düşünmeniz gerekirdi. Sizin satabilmeniz önemli değil, ihtiyaç karşılanması önemli. Son cevabınız hoş değil o yüzden bu açıklama gereksinimi doğdu.
Bu düşünceyle her araba kullanıldıktan sonra aynıdır hepsi aynı paraya satılır gibi oluyor. Onun fiyatı 10 lira diğeri 900 lira. İkisini de aynı fiyata almak veya satmak hakkaniyetli mi? Birinin içi dolu halde sıfırı 65-70 liraya alınmış diğeri içi boş halde 900 liraya alınmış gelip 10 liraya koysam olur mu yani? Biri incecik biri bir parmak kalın. Ilımlı bir şekilde fiyat pahalı olmuş hocam dense memnuniyetle istenilen fiyata düşürdüm ama para verip aldığımız ürünü tekelde satılan 10 liralık şişeyle bir tutup değersizleştirmekte hoş olmadı, tek pencereden bakmamak lazım. Sevgiler.
Arkadaşlar bu konu için tartışmaya gerek yok, arz-talep meselesi. İsteyen alır, isteyen pazarlık eder, istemeyen almaz.
Mıknatıslı Şişe Kapatıcı 250₺
Şişe Fiskiyesi 100₺
İki üründe 5-6 kez kullanıldı. Kozmetik olarak 10/10
İstanbul’da elden teslim edebilirim. Dışına kargoya verebilirim.
Elimde hiç kullanılmamış belçika candi şekeri diye adlandırılan bu üründen var.
İsteyen olursa elden ücretsiz verebilirim.
Belgian Quadrupel yapmak için almıştım fakat daha sonra kendi şekerimi yaparak birayı yapmıştım o yüzden elimde kaldı.
Izmir/Torbalı
Not:Hediye olarak bir şişe biraya hayır demem ![]()
Selam, stir plate i ben alabilirim.
Mesaj ile iletişime geçiyorum
Özelden attım bilgileri.
Merhabalar.
Fermzilla tarzı basınçlı fermenter arayışındayım. 27lt maya toplama kabı olanlar çok pahalı. 30lt düz uygun fiyatlı modeli tercihim. Farklı markalarda olabilir.
Sistem ve setup değişikliğine gidildiği için;
2 adet, 1 ay kadar kullanılmış tertemiz durumda akış ayarlı musluklar - 3000₺
Anlaşmalı kargo ile karşı ödemeli gönderebilirim.
Mesajı editleyemedim.
Hat regülatörleri satıldı, musluklar mevcut.