Yabancıya Gitmesin | Satılık-Takaslık-Hibe

Elimde fazladan duran ve kullanmadığım (1 kere @FAtE kullandı) karşıt basınçlı fıçıdan dolum aparatı mevcuttur.
Ürün Görseli:

İlgilenenler mesaj atabilir…

3 Beğeni

Ürün satılmıştır, yeni sahibi güle güle kullansın!

8 Beğeni

Tekrar teşekkürler hocam tadım için sabırsızlanıyorum🙏

1 Beğeni

Uygun fiyatlı co2 tüpü ve regilatörü arıyorum. Elinde fazla olan veya öneride bulunmak isteyen varmıdır??

Selam Arkadaşlar,

Alkolü bıraktığımdan beri sadece ürün satmaya geliyorum gibi oluyor ama kusura bakmayın. Elimdeki keezer’ı satacağım da, yakalı(collar) bir şekilde almak isteyen olur diye bir yazayım dedim. Ürün detayları şu şekilde;

Arçelik 2595 A+ Sandık Tipi Derin Dondurucu
Hacim: Net 451L Brüt 461L

Yaka Yüksekliği: 7cm
Yaka Malzemesi: Tahta

Yaka üzerinde 2 adet delik bulunmaktadır. Derin dondurucu alındığından beri termostat ile birlikte kullanılmıştır. Termostatı da hediye edeceğim. Fiyat düşünmedim henüz duruma göre bakarız.

9 Beğeni

uygun fiyatlı mayalama kovası,30 litrelik tencere,serpanti,hidrometre almak istiyorum satanlar özelden ulaşabilir mi

Merhabalar, satışa koyduğum bir kısım malzemeyi tekrar paylaşıyorum. Ayrıca maya tüpü vs de mevcut, biraz yukarıda paylaşmıştım.

4 ad kristal hava kilidi 2’si sıfır
Toplam 60-TL

4 ad normal hava kilidi ikisi sıfır
Toplam 30-TL

3 adet 22 litre kova, ikisi sıfır
Toplam 465-TL

1 adet 16lt kova sıfır
150-TL

Ball lock cornelius fıçı hortum ağızlı konnektör ve musluk almak istiyorum satan varmıdır?

Herkese selamlar,
Bir arkadaşım için jet 30 almak istiyoruz. Satmak isteyen olursa arkadaşımla görüştürebilirim.

1 Beğeni

Malt değirmeni ve serpanti satan olursa alabilirim.

Letgoda bir kegaratör gördüm şaka gibi 30bin yazmış😃
2 cornili stout’a uygun dolap, kule, çeşme, azot tüpü hepsini satmaya karar verdim ilgilenen olursa özelden yazabilir 1 hafta sonra letgoya koyucam öncelik grup olsun🙏

1 Beğeni

Tüp ve regulatörü alabilirim

3 Beğeni

Tek e dönersem engin hocama sözüm var.

2 Beğeni

Enginse tamam o zaman

2 Beğeni

Ben zaten Cenk için sormuştum :slight_smile: ikinci el piyasası benim elimde :smiley:

7 Beğeni

Mühim olan Engin hocanın kime sözü olduğu :slight_smile:

4 Beğeni
9 Beğeni

Elimda fazladan olduğundan kullanılmadan duruyor. Sadece birkaç deneme yaptım

Co2 tüpü hala satışta mi

Set vericem hocam orj bozmayalım sonradan yapılma dolap degil sonuçta