1 Ocak Cumartesi

1 Ocak Cumartesi gecesi, bünyesinde bir hediye değişimi etkinliği barındıran bir Zoom buluşması yapsak, katılmayı düşünen kaç kişi çıkar?

Katılımcılar alt limiti 50, üst limiti 100 lira olan birer hediye alacaklar. Zoom sırasında bir hediye oyunu oynayacağız ve herkesin elinde bir hediye kalacak ve bir yere kadar hediyenizi kendiniz seçiyor olacaksınız. Her şey bittikten sonra isteyenler takas yapabilecek ve hediyeleri sahiplerine kargo ile göndereceğiz.

Komik ve ilginç hediyeler almaya çalışacağız ve planladığım oyun da kalabalık olunca keyifli oluyor.

Ben katılırım diyen, lütfen adını 20 karakterle birlikte eklesin aşağıya.

5 Beğeni

Boğaç (yirmi karakter)

2 Beğeni

Ben katılırım, Özlem :raising_hand_woman:t2:

4 Beğeni

Tam 20 karakterlik varim

3 Beğeni

…düşünüyorum öyleyse :raised_hand_with_fingers_splayed:

3 Beğeni

Nasıl olacağını anlamadım ama ben de varım :raised_hand_with_fingers_splayed:

1 Beğeni

Ben de anlamadım ama…

Adım Mesut soyadım Bahtiyar,
Yıllarca böyle bildiniz beni siz…
Acaba ne çıkacak hediyeniz?

4 Beğeni

Zamanla netleşecek her şey.

Kesin olan tek şey var, dünyayı güzellik kurtaracak.

Şu an karar vermek için gereken bilgilere sahipsiniz…
Bahsedilen bütçeyi ayırmak ve çok da büyük olmayan bir paket kargolamak yapabileceğiniz bir şey gibi görünüyorsa BAM!

Bitti gitti.

1 Beğeni

Bu arada ufak bir detay, hediyeleri göreceğiz, muhtemelen paşam da bizi görecek.

1 Beğeni

Zoom topantıları geç vakit veya uzun süreli olduğu için bizim oğlan çok izin vermez gibi. Ara ara izleyici olarak katılabilirim diye umut ediyorum :slight_smile:

1 Beğeni

E oğlan yattıktan sonra olsun diye geç yapıyoruz zaten.

1 Beğeni

bu aralar diş kaşıntıları başladı. 12ye kadar uyuyamıyor, ertesi sabahta 6da dikiyor bizi içtimaya :confused:

2 Beğeni

15-20 yıla rahatlayacak, merak etmeyin.

5 Beğeni

e iyi o zaman pek bişey kalmamış. :nerd_face:

1 Beğeni

Ne yani, yeni yıl henüz başlamışken birkaç dostuyla azıcık çene çalıp azıcık hediye paylaşmak isteyen toplam 6 kişi miyiz forumda?

Yok artık…

Ben katılmak isterim aslında ama 1 ocak günü konser organizasyonu gibi abuk bir durum var maalesef çalıştığım otelde.

1 Beğeni

Tüh diyorum…
Anladığım kadarıyla geç çıkacaksın.
:frowning:

Bence tam anlaşılmadı o yüzden katılım az oldu. İnsanların çekincesi şu olabilir;

2 Beğeni

Hmmm… Bu aklıma gelmemişti.

Üçgen meselesine hiç girmeden, şöyle özetlemeye çalışayım tekrar…

Buluşmaya katılan herkesin belli bir fiyat aralığında yer alan bir şey alması.
Zoom Buluşması
Kura Çekimi
Hediyelerin paylaşılması
Dilek ve temenniler
Kapanış

1 Beğeni

Hediyeleri cumartesi buluşmadan önce mi alacağız?