Eski aliexpress gibi, alıyorsun, unutuyorsun gelince seviniyorsun ![]()
Onuncu gün geldi.sizinki çok olmuş
Bir sorayım pazartesi belki unutmuşlardır ![]()
Benim ürünler sanırım daha Belçika’da ![]()
Her sipariş sonrası [email protected] adresine mail atmakta fayda var ![]()
25’inde verdiğim siparişte hareket olmayınca 30’unda mail attım, 2’sinde geldi
İndirim sonrası baya yoğunluk oldu diyorlar
Ben bu duruma çok bozuluyorum. Böyle ticaret olmaz, hele ki bu çılgın çağda. Herhangi bir yere sipariş verdiğim zaman ilk iş günü gönderilmesi lazım. İkinci günü de kabul edebilirim, siparişi verdiğim anda belirtilmiş ise.
Gerisi yalan.
Acil ihtiyacı olan için iyi bir durum değil buna katılıyorum. Haftaiçi sipariş geçeyim haftasonu kaynatacağım desen kaynatamıyorsun mesela.
Ben stoğa aldığım için dert etmedim. Hatta 1 kg. Kristal eksik geldi, hemen yollayalım dediler kalsın boşa masraf yapmayın bir sonraki siparişte pakete eklersiniz dedim. Alternatifi ve uygun fiyatı korumak için anlayış gösteriyoruz, daha hızlı hizmet alınacak günler hızla gelir umarım.
valla gördüğüm kadarı ile şu anda sitelerde en yeni satılan şotlar 2023 hasadı, 2025 hasadı ot getiren oldu mu acaba türkiyeye ? hepsinin belirtilen SKT’sı 2026 oda doğru ise, maltlarda da durum aynı gibi.
Bir süredir butikbiranın ürünlerinin son kullanma tarihini takip ediyordum, Bazı otlarında ( eldorado-chinoock gibi) SKT ileri atma dönemlerine denk geldiğimi fark etmiştim geçen aylarda, normalde SKT’larını Ağustos 2026 olarak yazmışlardı, ama hepimiz biliyorduk ne olacağını.
Temmuz sonundan itibaren o otları takip ettim sitelerinden hergün, veee, evet Geçen gün itibari ile ne olduysa o otlar yaklaşık 24 saatliğine stoklarda gözükmedi, sonra bir anda son kullanma tarihleri 2028 olarak güncellendi
Bunu yeni yapmıyorlar, son 4-5 yıldır böyle.
Ellerindeki kalan tüm maltlar ve otlar pandemi döneminden bile eski, tamamen bozuk şeyler, o siteye girmeyi düşünen arkadaşları uyarayım buradan. Paranızdan ziyade zamanınız da hiç olur. Mayalarıda bozuk bu arada.
Sattıkları starsan ve pbw da öyle, en az 6-7 yıl önce paketlenen ürünler gönderiyorlar, etkinliği bitmiş, çalışmayan bozuk şeyler, kutuları bile zamana dayanamamış sararmış yazıları silinmiş helak olmuş ürünler.
Özellikle bu iki üründe hiç bir firmaya muhtaç olmamamız lazım, perasetik asit durulamasız sanitasyon yerine, %70 sodyum perkarbonat %30 sodyum metasilikat karışımı pbw yerine çok çok daha etkili ve 5 te 1’i fiyatına bolca ve her zaman heryerde bulunan ürünler.
Bir zamanların tekeli olan firmanın düştüğü hale bakıyor insan, diyorki kendi kendilerini bu hale getirdiler battılar. Müşteri kitlesini salak yerine koydular. Müşteri sana muhtaç değil ne yapar ne eder bir yolunu bulur tedarik eder. Kendini dev aynasında görüp yok olanlarla doludur esnaf tarihi, Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin. Dürüst esnaflıktan şaşmayacaksın. Sen işini düzgün yapsaydın belki bugün türkiyede ev biracısı sayısı şimdikinin onlarca katı olacaktı.
abi adam çıkıyor 100 yıldır aynı ekşi mayayla ekmek yapıyorum vs diyor. biz 5-6 senelik mayayla bira yapınca woow. olmaz böyle ![]()