Skt 10/25.
Geçen gün görmüştüm fermantasyonmarkette. Maya ile ilgili konuşurken aklıma geldi. Belki değerlendirmek isteyenler olur.
Skt 10/25.
Geçen gün görmüştüm fermantasyonmarkette. Maya ile ilgili konuşurken aklıma geldi. Belki değerlendirmek isteyenler olur.
Olabilir valla ısıtamadım bi türlü, şu filmli ısıtıcılar şart sanırım, sen kullanıyordun, ortamı ısıtmak için işe yarar mı onlar?
Kovalar büyükçe bir dolabın içinde duruyor, az da olsa yalıtımlı sayılır.
Valla iş görür, fiyat da iyiymiş, keşke S04 veya US05 olsaydı ![]()
Ben bu ürünü almıştım, 3 ısıtıcı 1 termostat var. Bunu kovaya sarıp dereceyi ayarlıyoruz, hepsi bu kadar.
Bende fazladan termostat çok olduğu için tek yeterliydi, bunun tek termostat tek ısıtıcılı olanı da vardır kesin.
Buzdolabında tutulduktan sonra skt çok sorun değil ama kapalı orjinal paketteyse. 2018 MJ m42 harika bir bira yapmıştı geçen sene. Ama tekrar paketlenen mayalar belli olmuyor maalesef.
Film ısıtıcılar işe yarıyor yiğidim…
Ben şimdi yaptığım birada 2020 skt li us05 çoğaltıp kullandım, ikinci günde baloncuk atmaya başladı kova🍻
Konu başlığının sadece 2026’sına denk düşüyor ama, buradan paylaşmak daha uygun olur diye düşündüm.
Angaralı ihtiyaç sahiplerinin bilgisine:
Hatta, satın alacak bir Angaralı çıkarsa, belki bir tane de benim için seçer diye düşünmüyor değilim.
Angara’da bira yapılmıyor ki ![]()
Ya işte belki ne bileyim.
Fıçıların pin lock olduğunu dikkate alın.
Ülkede bulunmayan pinlock konektörlere veya portların balllock konnektörlerine göre olan modelleri (Gaz - Sıvı) ile değiştirilmesine gereksinim duyulmaktadır.
Sitede her şeyde indirim gözüküyor, duyurulur
20 şer kg pilsner ve pale 10 kg buğday 5 kg de viyana aldım, 6000 tl tuttu
Kaç desi geldi acaba?
Teşekkürler Gökay, biraz ben de masraf ettim sayende ![]()
Bira House’dan geldi mi ürünleriniz? Ben iki haftadır bekliyorum daha bir hareket yok…