Anladık zaten bu durumu😆
Hala da bilmiyorum desem
Bi daha yap desen, yapamam😁
Diş çekmeye benzemez bu işler
İki Pilsenerle katıldık yarışma için özenmedik düz içicez diye ama şimdi malt şu bu denince heyecan bastı . Ayrıca ek bir tavsiye bir şekilde imkan varsa anlaşmalı bir kargo olursa çok iyi olur. Kargo masrafları çok artmış durumda ve şişeleri hem kırmadan göndermek çaba hem de boyutlar sebebiyle fiyatlar uçuyor. Saygılar.
Ek: Kargoyu konserve diye gönderdik ki bu durumda bile PTT almadı. Geçen yarışmada yarışma için ev yapımı bira gönderiyoruz diyince bomba muamelesi yapılmıştı. Sadece iş yaptığımız ama pahalı olan yurtiçi ile yollayabilmiştik.
Ben kargoları gönderirken hobi malzemesi diye gönderiyorum
Ben yollarken zeytinyağı, ev yapımı sirke falan diyorum
Başta sevgili @BiraMann ve @shqiptarkoska olmak üzere emeği geçen herkesi kutlarım. Katılan ve derece alan @augurs, @Ozerrock, @Durul dostlarımı tebrik ederim. Detayları sonra yazarız ama gayet güzel sonuçlar alındı. Devamlarını bekleriz…
Kendimi mi kutlayayım
Liste paylaşılırsa yayınlarız zaten
Valla forumumuz gayet bereketli bir yarışma geçirdi, bu da beni çok mutlu etti, yarışmayı düzenleyenleri ve ödül alan herkesi tebrik ediyorum alamayanlar varsa da mayısta yine olacak, dert etmeyin
Tebrikler gençler, elinize sağlık:clap:
Tüm katılan ve ödülle mükafatlanan dostlara selamlar olsun
Forum uçmuş katılan herkesin eline sağlık, tebrik ederim. Derece alanları iki kez tebrik ederim
Organizasyonda emeği geçen @BiraMann ve @shqiptarkoska ya çok teşekkür eder katılan ve derece alan tüm dostlarımı tebrik ederim🍻
Kazananlara tebrikler. Sonrakine fırsat bulur bira yaparsam ben de katılmayı istiyorum.
Merak ediyorum hediye olarak kazanlara ne verildi?
Onu biz de merak ediyoruz
Yarışmaya katılan herkesin emeğine sağlık. Derece alanları ayrıca tebrik ederim.