6. Türkiye Ev Biracılığı Yarışması -İzevbir

Anladık zaten bu durumu😆

1 Beğeni

Hala da bilmiyorum desem

Benim gönderinin içine yazmışsın

2 Beğeni

Bi daha yap desen, yapamam😁

1 Beğeni

Diş çekmeye benzemez bu işler :wink:

2 Beğeni

İki Pilsenerle katıldık yarışma için özenmedik düz içicez diye ama şimdi malt şu bu denince heyecan bastı :rofl: . Ayrıca ek bir tavsiye bir şekilde imkan varsa anlaşmalı bir kargo olursa çok iyi olur. Kargo masrafları çok artmış durumda ve şişeleri hem kırmadan göndermek çaba hem de boyutlar sebebiyle fiyatlar uçuyor. Saygılar.

Ek: Kargoyu konserve diye gönderdik ki bu durumda bile PTT almadı. Geçen yarışmada yarışma için ev yapımı bira gönderiyoruz diyince bomba muamelesi yapılmıştı. Sadece iş yaptığımız ama pahalı olan yurtiçi ile yollayabilmiştik.

3 Beğeni

Ben kargoları gönderirken hobi malzemesi diye gönderiyorum

Ben yollarken zeytinyağı, ev yapımı sirke falan diyorum :rofl:

1 Beğeni

Başta sevgili @BiraMann ve @shqiptarkoska olmak üzere emeği geçen herkesi kutlarım. Katılan ve derece alan @augurs, @Ozerrock, @Durul dostlarımı tebrik ederim. Detayları sonra yazarız ama gayet güzel sonuçlar alındı. Devamlarını bekleriz…

16 Beğeni

Başarılı dereceler alan bir arkadaşımız daha var, @menegin kendini unutmuşsun :smiley:

10 Beğeni

Kendimi mi kutlayayım :slight_smile:
Liste paylaşılırsa yayınlarız zaten :wink:

7 Beğeni

Valla forumumuz gayet bereketli bir yarışma geçirdi, bu da beni çok mutlu etti, yarışmayı düzenleyenleri ve ödül alan herkesi tebrik ediyorum alamayanlar varsa da mayısta yine olacak, dert etmeyin :wink:

8 Beğeni

Tebrikler gençler, elinize sağlık​:clap::clap:

6 Beğeni

Tüm katılan ve ödülle mükafatlanan dostlara selamlar olsun :clap:

6 Beğeni

Forum uçmuş :heart_eyes: katılan herkesin eline sağlık, tebrik ederim. Derece alanları iki kez tebrik ederim :clap:

6 Beğeni

Organizasyonda emeği geçen @BiraMann ve @shqiptarkoska ya çok teşekkür eder katılan ve derece alan tüm dostlarımı tebrik ederim🍻

8 Beğeni

Kazananlara tebrikler. Sonrakine fırsat bulur bira yaparsam ben de katılmayı istiyorum.

4 Beğeni

Merak ediyorum hediye olarak kazanlara ne verildi?

3 Beğeni

Onu biz de merak ediyoruz :slight_smile:

4 Beğeni

Yarışmaya katılan herkesin emeğine sağlık. Derece alanları ayrıca tebrik ederim. :clap:t2:

4 Beğeni