Detaylar yakında…
Arkadaşlar herkese selamlar, malumunuz 7. Türkiye Evbirası yarışmasını 10 Mayıs’ta bir festival eşliğinde yapıyoruz. yarisma.izevbir.com sitemiz üzerinden yarışma kayıtları bugün itibariyle başlamıştır. Önceki seferlerde olduğu gibi bu sefer de desteklerinizi bekliyoruz. Sorularınız olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Hadi kaynasın kazanlar:beers:![]()
İlk mesajdaki görseli değiştirme imkanı varsa çok memnun olurum sayın admin ![]()
11 Mayıs da doğumgünüm😁
Doğum günü hediyesi güzel bi madalya yakışmaz mı?![]()
Ben de öyle düşünüyorum oude bruin yerine flanders göndermek gibi bi saçmalık yapmazsam😉
Sanırım siz zaten halletmişsiniz Sayın @BiraMann
Hala devam eden bir sorun varsa haber verin lütfen.
Teşekkürler.
Sevgili arkadaşlar,
İçinde bulunduğumuz can sıkıcı siyasi ortam hepimizin malumu. Mevcut ortamda göğsümüzü gere gere kimseyi festivale bile davet edemez haldeyiz. Dolayısıyla yapılan görüşmeler sonucu ülkede bazı şeylerin en kısa sürede yoluna girmesini umarak festivali ileri bir tarihe erteleme kararı almış bulunuyoruz.
Yarışma konusunda herhangi bir erteleme yok, aynı gün klüpte yarışma düzenlenecektir.
İZEVBİR
Derece alan dostları tebrik eder hakkımı isterim ![]()
Best Of Show’a iki bira sokmak nedir albicim
Tebrik ederim @Durul , @Mephior , @iozuslu
Yine tebrik ederim Behçet
E yine tebrikler Behçet.
Tebrikler @Piizman
Tebrikler Uğur ve @asevimli
Tekrar tekrar tebrikler Uğur.
Yarışmaya katılan ve kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Ev biracılığı kültürüne katkı sağlayan tüm ev biracılarına teşekkür ediyorum. İleride yapacağımız yarışmalara da desteklerinizi bekliyorum.![]()
![]()
Çok Teşekkür ederim ![]()
![]()
Tşk.ler menegin. Senin ustalığın sayesinde oldu.
Derece alan tüm dostlarımıza tebrikler…
NZ Pilsner’im tubikok sonucu sonrası çifte gümüş madalyalı oldu artık ![]()
Tarifi kafamda yeniledim tekrar kaynatıp oturtacağım bu tarifi. İçimi çok keyifli bir tarz.
Bu seferki yarışmada online kayıt bilgisi, üzerine online tadım notları gelmesi mükemmel oldu. Yapılan yorumlar da noktası virgülüne kadar doğru. Organizasyon sahiplerinden hakemlere, herkese emekleri için teşekkürler.
Reçeteleri ödüllü reçeteler bölümümüzde yayınlayalım lütfen, ödül alanlara başta olmak üzere katılan arkadaşlarımıza teşekkürler
Yarışmaya katılan ve derece alan herkesi tebrik ederim.
![]()
nereye gelmiş, kime gelmiş ![]()
Yarışmaya katılanlara Beer awards platform isimli mail uzantısı üzerinden önce #xyz numaralı biranızın yarışmaya kaydı yapılmıştır bilgilendirmesi yapıldı, yarışma bitimi de scoresheets linkleri geldi, tıklayıp okudum valla ![]()
Bize bu bilgi hiç gelmedi ![]()
@Durul sana da teşekkürler, ödül kazanan oud bruin bira reçetsini 5 Şubat 2023 de yazmışım. Oud Bruin Deneme . Bu birada hatırlarsın belki ben wlp650 ile yapacaktım ama sen bana ısrar ile bu maya ile oud bruin olmaz diyerek roselare almam için ısrar etmiştin. Sen bu kadar kesin konuşmasan wlp650 ile yapardım, verdiğin ısrarcı tavsiye için teşekkürler, biliyorsun oud bruin kova dibi ile de Flanders Red Ale ortaya çıkmıştı, 2023 kışı çok bereketli çalışma olmuş
![]()