Alışveriş Siteleri ve Tecrübelerimiz

Merhaba,

tabii buyrun, nasıl yardımcı olabilirim ?

3 Beğeni

Sitedeki kegland manyetik pompayı brewzilla 35 gen 4 pompası ile değiştirebilir miyiz? Sığar mı?

Hayır. Ebat farkı var ve bağlantılar farklı. Mümkün değil.

1 Beğeni

Bu arada birahouse’dan sipariş verirken whatsApp üzerinden görüştüğümüzde, Chateau ile bu durumu görüştüklerini ve viyana maltın ve pale ale in diğer markalarla eşleşmelerinin aynı olduğunu belirttiklerini söylediler. Yine alış-veriş yaparken ve reçete hazırlarken aklınızda bulunsun diye belirteyim dedim. Yani tüm malt karşılıkları aynı. Mayaları da gayet iyi bu arada :wink:

2 Beğeni

Kölsch mayalarını kullandım.son derece memnun kaldım

1 Beğeni

Taze mayşeleri nasıl deneyen oldu mu ?

Biraburada whatsapp RAPT Pill ile ilgili sorumu cevapladılar ancak kapağı açık gelen ürün ile ilgili yazdıklarımı okumadılar.

Bi soruyu cevaplayıp diğerini cevaplamadıysa eğer aynı gönderideyse gözlerinden kaçmıştır?

Kapağı açık gelen ürün ne?

Bira house daki ‘Château Cara Clair®’ carapils gibi maltmıdır.

2 Beğeni

Strong Ale…

Ad

Arayarak ulaş. Whatsapptan yazma.

Kendi malt denklik tablosunda sorduğum gibiymiş…

Evet

1 Beğeni

valla ürün alırken sorduğum soruya whatsapptan cevap verdiler…ürünleri kaliteli, kegland ürünlerini Türkiye’ye getiriyorlar ona lafım yok da…basit bir memnuniyetsizliği de cevaplamaları lazımdı tabii…

1 Beğeni

tekrar yazın, o ürünü değiştirirler, ya da direkt yenisini gönderirler.

3 Beğeni

Bazen gözden kaçan şeyler olabiliyor. Geç dönüş yapabiliyorlar ama verdikleri hizmet gün sonunda iyi. Şu an ev biracılığı geliştiyse çok büyük payları var sektörde.

3 Beğeni

Hiç sevmem ama, butik biranın sahibini, biraburada Taylan antipatğinin butik birasının yanında çok yeni sayılır, ev biracılığnın atası butik biradır, sonra Sema Hanım’n Fermentasyon marketi, sonra da vinomarkettir

2 Beğeni

Önemli olan sürdürülebilirlik :wink:

3 tane ekstra kova kapağı göndermişleri var kapak kırık eğri geldiği için. Evet bazen geç dönüyorlar ama gözden kaççmıştır

Merhaba,
bana isim adres yazarsanız, hemen yenisini gönderelim. Bazen atlıyor arkadas ne yazık ki , gecikme için özür dilerim.

13 Beğeni